28 / 03 / 2024

Camelia Sitesi'nde 400 bin TL'ye villa! İcradan!

Camelia Sitesi'nde 400 bin TL'ye villa! İcradan!

Alanya 3. İcra Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutlar Beldesi, Meydan mevkii, (4277) nolu parselde yer alan bin 978 metrekare arsa üzerine kurulu Camelia Sitesi'nde B Blok 1. katta 1/6 arsa paylı 1 numaralı villayı satışa sunuyor



Alanya 3. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. ALANYA 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜMDEN GAYRİMENKUL SATIşž İLANI

Sayı: 2009/590 Tal.

SATILMASINA KARAR VERİLEN TAşžINMAZIN CİNSİ VE KIYMETİ EVSAFI: TAPU KAYDI : Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Beldesi, Meydan mevkii, (4277) nolu parselde kayıtlı 1918,69 m2 alanlı 'Altı katlı Betonarme karkas otel ve Arsa' nitelikli taşınmaz olup borçlu adına tam hisse kayıtlıdır.

BULUNDUĞU YER : Parselin; Kuzeyi Yol (Barbaros Caddesi), Doğusu 670 ada 7 Numaralı Parsel, Batısı 11.12,2792 numaralı Parseller. Güneyi 5 numaralı Parsel ile çevrilidir. Parsel Pafta ve çaplı krokisine aynen uymaktadır.
İMAR DURUMU : Parsel ayrık nizam %35 taban alanlı 6 kat konut yapımına imarlı olup yerindeki yapıya göre yapılaşma tamamlanmıştır.

HALİHAZIR DURUMU : Parsel üzerinde 'ARES HOTEL' isimli 4 yıldızlı turistik tesis bulunmaktadır. Turistik tesis Bod. (Zem. + 5 normal kattan oluşmaktadır. Bodrum kat 1900 m2 civarında kapalı alanlı olup Türk hamamı, sauna, butik, kuaför, disko (300 kişilik), fitnes center, jakuzi havuzu, vitamin bar, çamaşırhane, mutfak, teknik servis, kazan dairesi, personel yatakhane ve yemekhanesi, 3 adet soğuk hava deposu, banyo-wc, dinlenme odaları olarak düzenlenmiştir. Zemin seramik, müşteriye açık olan bölümlerde granit kaplamadır. İç doğramalar panel kapı, dış doğramalar alüminyum doğramadır. Duvarlar alçı sıva, tavan alçıpan asma tavandır. Zemin kat 980 m2 civarında kapalı alanlı olup resepsiyon, lobi, restaurant, sosyal aktivite alanı ve dükkanlar-bürolar olarak düzenlenmiştir. Zemin granit kaplama, duvarlar saten boya, dış doğramalar alüminyum, iç kapılar panel kapıdır. Bina Kuzey bölümünde 900 m2 civarında alanda açık yüzme havuzu, bar-bahçe vb. düzenleme yapılmıştır. 5 normal katta 4 adet süit, 39 adet duble, 46 adet triple, 16 adet korner, 1 adet engelli olmak üzere toplam 106 oda bulunmaktadır. Toplam 300 yatak kapasitelidir. Zemin granit kaplama, iç doğramalar amerikan lamine ahşap, dış doğramalar alüminyum, duvarlar saten boya, alçı kartonpiyerli, odalar split klimalı, müzik ve uydu yayınlı, küvetli, mini bar, şifreli özel kasa, yangın detektörlü, elektrik ve su sistemi kartlı, ahşap mobilyalıdır. 1 dedi servis olmak üzere 2 adet asansör bulunmaktadır. Merdivenler mermer kaplama, korkuluklar alüminyumdur. Binanın 2 cephesi giydirme cephe, yan cepheler akrilik boyalıdır. . Bina terasında teras bar bulunmaktadır. Parselde yapılaşma tamamlanmıştır. Yapı tahminen 10-12 yıllık yıpranmalıdır. Taşınmazın elektrik, su, Ptt ve Belediye hizmetleri ve ulaşım mevcut; gürültü ve hava kirliliği yoktur. Parsel D400 Antalya-Mersin karayolunun kuzeyinde tahminen 85-90 Mt. mesafededir.

DEĞERİ: Yukarıda açıklanan hususlar, bulunduğu yer, konumu vb. değerine etki eden hususlar nazara alındığında: söz konusu otel ve arsası 9.043.000,00 TL muhammen bedel üzerinden satılacaktır.

SATIşž şžARTLARI:
1. Satış 01.03.2011 günü saat 16:20 - 16:30'a kadar Alanya Adliyesi Mezat salonunda açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar var ise alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 11.03.2011 günü Alanya Adliyesi Mezat salonunda saat 16:20-16:30 arası ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağı ve satış masraflarını geçmesi kaydı ve tahmin edilen değerin % 40'ından aşağı olmamak koşuluyla en çok artırana ihale olunur.

2. Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin %20 si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın kesin ve süresiz teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. KDV, ihale damga resmi harcı, tapu alım harcı ve teslim masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler, tapu satım harcı ye tellaliye satış bedelinden Ödenir.

3.İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililer (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç ve masraflara dair olan iddialarının, dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bırakılacaktır.

4. Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içerisinde ödenmezse İİK'nun 133.maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve temerrüt faizinden alıcı ve kefilleri sorumlu tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5. şžartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir. İş bu gayrimenkul satış ilanı taşınmazın tapu kaydındaki ilgililere satış ilanının tebliğ edilememesi halinde tebliğ hükmündedir.

6. Satışa iştirak edenlerin, şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2009/590 Tal. sayılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur, 10.01.2011

(İİK m. 126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
Yönetmelik Örnek No:27


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön