26 / 04 / 2024

Çamlı Bahçe Evleri'nde 2 milyon 500 bin dolara!

Çamlı Bahçe Evleri'nde 2 milyon 500 bin dolara!

Kısıklı semtinde inşa edilen Çamlı Bahçe Evleri'nde inşaat bir ay içinde tamamlanacak



Üsküdar'ın en nezih ve tarihi semtlerinden Kısıklı'da, Çamlıca'nın güneye bakan yamacında, çam ağaçları ve yeşillikler içinde, 7 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çamlı Bahçe Evleri'nde toplam 7 villa bulunuyor.

Yüzde 90 yeşil alan ve yüzde 10 inşaat alanı olarak planlanan Çamlı Bahçe Evleri'nde 468 metrekarelik villalara 1000 metrekare bahçe ayrıldı. 2008 yılının Temmuz ayında inşaatına başlanan projede tüm villaların yapımı tamamlandı. İnşaat şu an peyzaj aşamasında. Yaklaşık bir ay içinde projenin yapımı tamamen bitecek.

Natamam olarak sahiplerine teslim edilecek olan villaların dördü satıldı. Şu an üç villa satışta. İki tanesi 2 milyon 500 bin dolara, bir tanesi ise 2 milyon 900 bin dolara satılıyor. Ödemelerle ilgili herhangi bir kampanya yok.

Villaların giriş katında salon, mutfak, rüzgarlık, tuvalet ve antre bulunuyor. Giriş katlar 124 metrekare olarak tasarlandı. Birinci katta ise ebeveyn yatak odası, giyinme odası, ebeveyn banyo, misafir yatak odası ve banyosu, balkon, çocuk yatak odası, antre, galeri boşluğu var, alanı 161 metrekare. Çatı katlarında teras ,yatak odası, banyo, şark salonu mevcut. Toplam alanı 53 metrekare. 120 metrekarelik bodrum katlarda ise hobi odası, tuvalet, yardımcı odası, yardımcı banyosu, çamaşır odası, teknik oda bulunuyor. Villaların taban oturumu 110 metrekare.

Kaynak Yapı'nın inşa ettiği Çamlı Bahçe evleri kuzeyden Karadeniz ve İstanbul boğazından gelen serin rüzgarlar nedeni ile İstanbul genelinden ortalama 3-4 derece daha serin olacak. Yazın çok sıcak havalarda bile Karadeniz'den gelen bu tatlı esinti hissedilecek.

0216 328 60 28

www.camlibahceevleri.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön