28 / 03 / 2024

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi 18 Ağustos!

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi 18 Ağustos!

18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor" dedi




Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 1’inci ve 3’üncü etabı daha önce satışa sunulmuş ve konutlar kısa sürede tükenmişti. İnşası tamamlanan ve 88 daire ile 16 işyeri bulunan 5’inci etapta satışa sunuldu.


Son Başvuru 18 Ağustos’ta


18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor. En önemli konut çalışmamız Çamlıca’da 1.150 konut şu anda tamamlanmış durumda. Daha önce iki etabının satışını gerçekleştirmiştik, şimdi de yeni bir etabımızın satışını gerçekleştiriyoruz. Buradan konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için herhangi bir şartımız yok. Belediyemiz konut satış müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız istediği konuta sahip olabiliyor” dedi.


Başkan Tahmazoğlu: “Yeşilvadi Ve Perilikaya Konutları’da Yakın Zamanda Satışa Çıkacak”


Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı diğer kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Mehmet Tahmazoğlu şöyle konuştu:


“Çamlıca konutlarımız dışında Perilikaya’da ki konutlarımız bitme aşamasına geldi inşallah buradaki konutlarımız da kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Yine Yazıcık’ta kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığımız konutların inşaatı devam ediyor, burası yılbaşında tamamlanacak. Yeşilvadi 702 konutumuzda da ilk 2 bloğumuzun inşası tamamlandı.  Buradaki konutlarımız da kısa süre sonra satışa sunulacak. Amacımız bütün vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığımız konutların fiyatları piyasa şartlarına göre gayet uygun. Sosyal konutlar gibi çok uzun vadeli konutlar veremiyoruz ama banka kredisi ya da başka fonlar kullanmak suretiyle buralardan konut sahibi olabilirler. Herkes konut sahibi oluncaya kadar bu tür çalışmalara devam edeceğiz.”


2+1 ve 3+1 konutlardan ve işyerlerinden oluşan Çamlıca Konutları 5’inci etap ihalesine son başvurunun 18 Ağustos günü mesai bitiminde kadar yapılabileceğini, ihalenin ise 19 Ağustos Çarşamba günü saat 10.15’te yapılacağı bildirildi. 





Şahinbey Belediyesi


Geri Dön