20 / 04 / 2024

Can Ekşioğlu: İnşaat büyümeyi tetikleyecek!

Can Ekşioğlu: İnşaat büyümeyi tetikleyecek!

Ekonomiye nitelikli katma değer yaratan sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak. Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu konuyu değerlendirdi.



Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın bahsetmiş olduğu gibi sanayi sektörüne verilecek önem daha nitelikli bir alım gücü yaratacak ve bu alım gücüne sahip olacak nitelikli müşteri profilleri doğru gayrimenkul yatırımları yapmak isteyeceklerdir. 


Şehir merkezlerindeki kentsel dönüşümler kapsamında inşa edilen lüks konut projelerinin hızlı bir şekilde pazarlanabilmesi, inşaat firmalarının konut satışlarım bitirdikten sonıa farklı bir bölgede inşaat yapmalarını sağlayacak. Bu durum ekonomik büyümeyi de olumlu yönde etkileyecek bir unsur. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde, gayrimenkul sektörünün diğer sektörlere dolaylı veya dolaysız birçok etkisi söz konusu. Ancak hızla değişen dünyada özellikle ekonomik eğilimlere uyum sağlamak ve planlamalar yapmak, günümüzde tüm şirketlerin önemsemesi gereken en konulardan bir tanesi. Bizler ERA Türkiye olarak, değişim gösteren bütün dinamikleri takip etmek ile birlikte ofislerimizi ve genel merkezimizi yaşanabilecek değişikliklere karşı uyarmakta ve buna göre iş planlan oluşturuyoruz. 


Gözlem


Geri Dön