25 / 04 / 2024

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale’nin otopark sorunu Cennet Otoparkı ile çözülüyor. İnşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan Cennet Otoparkı'nın Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 



Çanakkale’nin otopark sorunu çözülüyor. Geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanılan Cennet Otoparkı'nın inşaatı Mart ayında tamamlanacak. 

Çanakkale Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre Cennet Otopark Şantiye Sorumlusu Ayhan Demirtaş, “Cennet Otopark’taki araçlar ve iş makinalarının güvenli giriş çıkışını sağlarken aynı zamanda yayaların düzenli bir şekilde yaya geçidini kullanmasını istiyoruz. Dubalarla dizayn ediyoruz ki insanlar yaya yolunu kullansın. Ancak tüm uyarılarımıza rağmen, esnafımız da şahit insanlarımız bile bile tehlikenin içine girmeye çalışıyorlar. Hatta uyarıda bulunduğumuz için bizi tersleyenler oluyor. Tehlikeli alandan geçmek için ısrarcı oluyorlar. “Ne olacaksa bana olsun!” diyen bile var. Tüm gün burada uyarılarda bulunuyoruz. Şimdiye kadar bir olay olmadı, olmaması için de uğraşıyoruz.” diye konuştu.

 

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart ta tamamlanacak!

 

Her türlü tedbir alındı

Tüm uyarılara rağmen vatandaşın ısrarcı olduğunu söyleyen Demirtaş, “Her türlü önlem ve tedbir alınmış durumda. İnsanların da kendilerini bile bile tehlikeye atmaması lazım. Belediye Başkanı’mız neredeyse her gün buraya geliyor. Yaya yolu istedik buraya yeniden bir yaya yolu açıldı. Kaldırımın yüksek kısmı engellilere uygun hale getirildi. Herhangi bir olay ile karşılaşılsın istemiyoruz. Uyarı levhalarımız var. Gece gündüz ayrı ayrı dikkat çekici biçimlerde insanlar uyarılıyor.” dedi.

Otopark Mart'ta açılacak

Çanakkale’nin otopark sorununa çare olarak gösterilen otoparkın gelecek yıl tamamlanması planlanıyor. Demirtaş, 7 katlı ve 700 araçlık kapasiteye sahip olacak projeyle ilgili “Biz burayı gününde ve zamanında kiracısından teslim alsaydık bugün hizmete sunmuş olacaktık. Hava şartları göz önünde bulundurulduğunda tamamlanma süresi elbette değişiklik gösterebilir. Bizim hedefimiz; en geç önümüzdeki sene 2019’un kışında hizmete sunulmuş olacak. En geç mart ayında tamamlanması planlanıyor” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön