20 / 04 / 2024

Çanakkale Yanyalı Konutları'nın yüzde 65'i satıldı!

Çanakkale Yanyalı Konutları'nın yüzde 65'i satıldı!

Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı nedeniyle tercih ediliyor.



Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor.


Çanakkale’de faaliyet gösteren Karel İnşaat, Yanyalı Konutları’yla ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği projeler arasında başı çekiyor. Ağırlıklı olarak 1+1 dairelerden oluşan Yanyalı Konutları’nda 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerin yanı sıra, işyerleri de bulunuyor. Proje tasarımında Türkiye’nin deneyimli ve başarılı grubu olan Tasarım Uygulama Merkezi’nin (TUM) görev aldığı Yanyalı Konutları’yla ilgili açıklama yapan Karel İnşaat Satış Müdürü Kader Gökçe, doğru yatırım yapmak isteyenlerin Yanyalı Konutları’nı tercih ettiğini belirterek, “Karel İnşaat’ın bugüne kadar uyguladığı tüm projelerde ortaya koyduğu kalite, özellikle doğru yere yatırım yaparak her geçen gün değeri artan bir projede yer almak isteyen yatırımcıları cezbediyor. Bu nedenle de Yanyalı Konutları’nda yatırımcıların yoğun bir ilgisiyle karşılaşıyoruz. Mart 2016’da yaşamın başlayacağı Yanyalı’da şimdiden konutların yüzde 65’i satıldı” ifadelerini kullandı.


Yeni evli çiftler için de hem ekonomik hem de kullanışlı konutlar ürettiklerini ifade eden Kader Gökçe, “Yanyalı’da 1+1’ler özellikle yeni evli çiftler için ideal büyüklüklerde. Hem metrekareleri yüksek hem de metrekareye oranla fiyatları uygun. Sıkışmadan rahatlıkla oturabilecekleri ve bütçeleri zorlamayacak bir yapı olarak Yanyalı, Çanakkale’nin önde gelen projeleri arasında yer alıyor. Ayrıca ulaşım imkanıyla da Yanyalı Konutları’na özellikle akademisyenlerden yoğun bir ilgi görüyoruz. ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi’ne 2 buçuk dakikada, havaalanına ise sadece bir buçuk dakikada ulaşılabilen Yanyalı Konutları, şehir içi trafiğe takılmadan rahatlıkla ulaşabileceği bir konut projesi olması nedeniyle ÇOMÜ’lü hocalarımızın tercih ettiği bir konut olarak öne çıkıyor” dedi.


Çanakkale Haber


Geri Dön