23 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

EMLAK Konut ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, dört ay üst üste elde ettiği satış ve hasılat birinciliği ile dikkat çekerken, projedeki konutların yüzde 70'i satıldı...





EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, dört ay üst üste elde ettiği satış ve hasılat birinciliği ile dikkat çekerken, projedeki konutların yüzde 70'i satıldı. 


285 bin metrekare toplam inşaat alanı üzerinde 110 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'da her ihtiyaca ve arayışa yönelik metrekaresi 2 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Son dönemde kısa sürede satışı gerçekleştirilen proje olarak dikkat çeken Bulvar İstanbul, satışa çıktığı tarihten itibaren çıkış fiyatlarına oranla yüzde 40 oranında prim sağladı. 


% 80 prim vaadi 5 ay gibi kısa bir sürede konutların yüzde 70'inin satıldığını anlatan Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan satıştaki başarının sırrının lokasyon ve doğru proje olduğunu söyledi. Bilal Aydoğan "Ocak ayında temellerini attığımız projenin yüzde 70'inin satışlarını tamamladık. Yaklaşık 1.050 dairenin satıldığı Bulvar İstanbul'da Emlak Konut'un raporlarına göre son beş ayın satış ve hasılat birinciliğini elimizde tutuyoruz. Bölgenin özelliklerini ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak, araştırmalar yaparak çok iyi hakim olduğumuz bir bölgede hayata geçirdiğimiz Bulvar İstanbul Projesi tamamlandığında ev sahiplerine yaklaşık olarak yüzde 70 ile 80 oranında prim kazandırmasını öngörüyoruz" diye konuştu. Aydoğan, Bulvar İstanbul'un kullanım özelliklerinin yanı sıra lokasyon avantajının da satışlardaki başarıyı etkilediğini söyledi. 



Mayıs geliriyle ilk sırada 


BULVAR istanbul Aralık ayında 182 bağımsız bölüm satışından 70 milyon 107 bin 796 lira, Ocak ayında ise 121 bağımsız bölüm satışından 48 milyon 063 bin lira gelir elde edildi. 

Mart ayında da 111 adet konut satışı ile adet bazında birinci, 43 milyon 625 bin 959 TL'lik gelir ile ikinci olan proje, son olarak da Mayıs ayında 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu. Proje, bu satıştan 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti. 


Vatan 



444 66 10

www.bulvaristanbul.com.tr





Geri Dön