26 / 04 / 2024

Çanakkale'deki yapılaşma baş döndürücü!

Çanakkale'deki yapılaşma baş döndürücü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.



ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği ve KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi kapsamında desteklenen ziyaretde ilk gün Hannover Ticaret Odası ziyaret edildi. Gerçekleştirilen iş birliği ziyaretine, Hannover Ticaret Odası Bölüm Başkanı Tilman Brunner, Bölgesel Direktör vc Uluslararası İlişkiler Ona ve Doğu Avrupa Sorumlusu Reinhard Wagner ile görüşme için davet edilen sektör temsilcileri katıldı. Toplantıda Çanakkale ilinde gerçekleştirilen yapı ve inşaat faaliyetleriyle ilgiliyaşanan gelişme vc ihtiyaçlar dile getirilerek, yapı vc inşaat sektöründe meydana gelen yeni teknolojiler, maliyeti düşüren ancak yapı kalitesini yükselten sistemler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. 


"Türkiye ciddi bir pazar oluşturuyor" 


Toplantıya katılan Ticaret Odası Bölüm Başkanı Tilman Brunner, Çanakkale'ye yakın bir tarihte turistik ziyaret için geldiğini, İstanbul başta olmak üzere yol üzerinde ve Çanakkale'de gördüğü yapılaşmanın baş döndürücü olduğu ve çok hızlı ilerlediğini, Türkiye'nin Yapı ve İnşaat sektöründe büyük mesafe kaydederek ciddi bir pazar haline geldiğini ifade etti. Üyelerimiz gerçekleştirilen iş gezisinin ikinci ve üçüncü günü olan 10-11 Ekim 2015 tarihilerinde Hannover Banen Wohnen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ziyaret edilerek yapı ve inşaat sektöründe yaşanan teknolojik gelişmeler fuarda yer alan stantlarda yapılan uygulamalarıyla yerinde görülme imkanı bulundu. İş gezisine katılım sağlayan üyelerimiz yurt dışı iş gezisi esnasında Hannover Ticaret Odasında hem de Uluslararası Hannover Banen Wohnen 2015 Yapı ve İnşaat Fuarına yapılan ziyaretlerin son derece olumlu geçtiğini, sektördeki gelişmeleri farklı bir pencereden görme imkanı sağladıklarını ifade ederek bu tip uluslararası organizasyonların daha sık aralıklarla düzenlenmesini talep ettiler. 


Kale'nin Sesi


Geri Dön