25 / 04 / 2024

Canan Kaftancıoğlu kiracısından 2 ay para almayacak!

Canan Kaftancıoğlu kiracısından 2 ay para almayacak!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay boyunca para almayacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, "Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve çözümü yine birlikte bulacağız" diye konuştu.



Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı okullar, kafeler, kahvehaneler, müzeler kütüphaneler, dernek binaları, eğlence merkezleri hizmete kapatıldı. Çok sayıda marka, mağazalarını kapattığını duyurdu.

Sputniknews'te yer alan habere göre, Koronavirüs salgının hayatı durdurduğu Türkiye’de, yaşanacak sorunların önüne geçmek amacıyla dayanışma çağrıları da yapılıyor. Bu kapsamda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Canan Kaftancıoğlu şunları söyledi:

"Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve anlayacak çözümü de yine birlikte bulacağız.. Kirada 1 evim var 2 ay boyunca kira almayacağım Kirada evin varsa ve ihtiyacın yoksa sen de alma Kiracının senden daha çok ihtiyacı olabileceğini unutma."

 

İstanbul'da AVM'ler kapanıyor!


Geri Dön