25 / 04 / 2024

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

1988'de kurulan ve Gaziantep’te referans gösterilen ve modern rezidans projeleriyle ismini duyuran Candemir İnşaat, iddialı projelerle İstanbul'a geliyor. Firma, İstanbul'da Plusera İnşaat ismiyle bulunacak... 



1988'de kurulan ve Gaziantep’te çağdaş kent yaşamına uygun modern rezidans projeleri inşa eden Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul’a taşıyor. Candemir İnşaat, İstanbul'da da iddialı projeler gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Firma, İstanbul’daki projelerini Plusera İnşaat ismiyle yapacak.

1988 yılından bu yana faaliyet gösteren ve hayata geçirdiği modern rezidans projeleriyle Gaziantep’te referans gösterilen ve güvenilir inşaat firmalarının öncüsü olan Candemir İnşaat, İstanbul'a geliyor. Kuruluşundan bugüne yüzlerce konutun yapımını gerçekleştiren firma, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul Maltepe’de merkezi bir kent lokasyonunda dört bloktan oluşan büyük bir projenin hazırlıklarına başladı.

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

Referans gösterilen projeler

Candemir İnşaat, Asce Safir, Vadi Evleri, İpek Plaza ve Asce Sarıyer olmak üzere dört projeyi sürdürüyor. Asce Safir’de 3 blokta 208 daire, Vadi Evleri’nde 3 blokta 72 konut ve 5 mağaza, Asce Sarıyer’de 3+1 kat bahçeli 184 daire, İpek Plaza’da ise 220 metrekarelik lüks daireler ve mağazalar bulunuyor. 

Candemir İnşaat’ın tamamlanmış projeleri arasında ise Türkmen Sitesi, Verda House, Safir Konutları ve Evler var. Firmanın imza attığı projeler, yer aldıkları lokasyonlarda inşaat kalitesi, mimari tasarımı ve dairelerin konforu ile fark yaratıyor. 

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

İstanbul’da iddialı projeler 

Plusera İnşaat’ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Candemir Yozgat, tanınmış mimarlık ofisleriyle birlikte çalıştıklarını ve çağdaş kent yaşamına uygun rezidans projelerini hayata geçirdiklerini belirterek, “Yaşanılacak mekanlar sunmak amacıyla inşa ettiğimiz her yapıda kendimizin yaşamak istediği mekanlar hayal ediyoruz. Başarımızın bu yaklaşımımızdan kaynaklandığına inanıyorum” şeklinde açıklamalarda bulunuyor.

İstanbul’da iddialı projeler gerçekleştirmek üzere 2017'de bir firma kurduklarını ve çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Candemir Yozgat, 2020'nin ilk yarısında Maltepe’nin gözde bir lokasyonunda 397 bağımsız bölüm ve 20 ticari üniteden oluşan prestijli bir projeye başlayacaklarını açıkladı. Projenin her metrekaresinin titizlikle ve özenle detaylandırıldığını vurgulayan Yozgat, projeyi İstanbul’un önde gelen bir mimarlık ofisiyle birlikte geliştireceklerine dikkat çekti. 

İstanbul’da birkaç yıl içinde bir dizi proje gerçekleştirmek istediklerini belirten Candemir Yozgat, firma olarak güçlü bir finansal yapıya sahip olduklarını, inşasını tamamladıkları tüm projelerinde konfor, rahatlık ve güveni ön plana çıkardıklarına da dikkat çekti.  

Web Sitesi: https://www.pluseracity.com/homepage

Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!


Geri Dön