19 / 04 / 2024

candemir inşaat istanbul

candemir inşaat istanbul

1988'de kurulan ve Gaziantep’te referans gösterilen ve modern rezidans projeleriyle ismini duyuran Candemir İnşaat, iddialı projelerle İstanbul'a geliyor. Firma, İstanbul'da Plusera İnşaat ismiyle bulunacak... 

Hatahet Candemir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hatahet Candemir İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şemseddin Candemir ve Youssef Hatahet ortaklığında kuruldu.

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

1988'de kurulan ve Gaziantep’te referans gösterilen ve modern rezidans projeleriyle ismini duyuran Candemir İnşaat, iddialı projelerle İstanbul'a geliyor. Firma, İstanbul'da Plusera İnşaat ismiyle bulunacak... 

İstanbul 3. havalimanı inşaatına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul üçüncü havalimanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen'in sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kanal İstanbul, inşaat maliyetinin 50 katı işlem hacmine talip!

Sabah Gazetesi Ekonomi yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin bugünkü yazısında 'çılgın proje' olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un inşaat maliyetinin 50 katı bir işlem hacmine denk gelen 500 milyar dolara talip olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı..

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden Şişli'de inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul-Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 10262, 1 parsel, üzerine kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale ediliyor.Tahmini bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 29 Ocak'ta yapılacak.

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı haritası!

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı bulunuyor. Planlama sürecinden itibaren geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını artıran metro projelerini sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı haritası...

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı!

Hem ulaşımı kolaylaştıran, hem trafikten kurtaran hem de gayrimenkulün değerini artıran metro hatları İstanbul'da hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. İstanbul'da 18 metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı ve yolculuk süreleri..

İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ projelerinde inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri..

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

"Her yerde metro, her yere metro" hedefi ile çalışmalarına devam eden İBB, İstanbul'da 16 metro hattı inşa ediyor. Üsküdar, Halkalı, Başakşehir, Eminönü.. Peki bu metrolardan hangisi sizin evinizin bulunduğu ilçeden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

candemir inşaat istanbul Haberi

candemir inşaat istanbul

1988'de kurulan ve Gaziantep’te çağdaş kent yaşamına uygun modern rezidans projeleri inşa eden Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul’a taşıyor. Candemir İnşaat, İstanbul'da da iddialı projeler gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Firma, İstanbul’daki projelerini Plusera İnşaat ismiyle yapacak.

1988 yılından bu yana faaliyet gösteren ve hayata geçirdiği modern rezidans projeleriyle Gaziantep’te referans gösterilen ve güvenilir inşaat firmalarının öncüsü olan Candemir İnşaat, İstanbul'a geliyor. Kuruluşundan bugüne yüzlerce konutun yapımını gerçekleştiren firma, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul Maltepe’de merkezi bir kent lokasyonunda dört bloktan oluşan büyük bir projenin hazırlıklarına başladı.

Referans gösterilen projeler

Candemir İnşaat, Asce Safir, Vadi Evleri, İpek Plaza ve Asce Sarıyer olmak üzere dört projeyi sürdürüyor. Asce Safir’de 3 blokta 208 daire, Vadi Evleri’nde 3 blokta 72 konut ve 5 mağaza, Asce Sarıyer’de...