18 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2022'de bitecek!

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2022'de bitecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, 2022 yılının başında Finans Merkezi'nin inşaat sürecinin biteceğini açıkladı.



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'daki Finans Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak bugün açıklanan enflasyon rakamlarının Türkiye'yi seven, Türkiye'ye inanan insanları mutlu ettiğini açıkladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; enflasyon tarafında Bakan Albayrak, 2022'de yüzde 5'in altının görüleceğinin müjdesini verdi. Bakan Albayrak, 2022 yılının başında Finans Merkezi'nin inşaat sürecinin tamamlanacağını ve gelişmiş oyuncuların Finans Merkezi'nde yerini alacağını söyledi.

İnşaatta yoğun dönem

İstanbul Finans Merkezi'nde bu ay içinde özellikle kamu kurumları ve kalan inşaat bölümlerinin ihaleleri tamamlanacağını söyleyen Albayrak, şunları söyledi: ''İstanbul Finans Merkezi bu yıl sonuna kadar en yoğun inşaat dönemine ulaşacak. Gelişmiş oyuncular bu finans merkezinde yer alacak. 2022'nin başında inşaat süreci bitecek.'' Bakan Albayrak, ''2020 yılında yasal olarak bir çok açıdan alt yapıyı hızlı bir şekilde bitireceğiz'' dedi.

3 inşaatçı çekildi, Türkiye Varlık Fonu İFM'ye ortak oldu!


Geri Dön