26 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi'nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

İstanbul Finans Merkezi'nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

Servet GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Finans Merkezi projesinde inşaat çalışmalarına başladı. Projede yer alan bin 217 metrekarelik dükkan 20 milyon TL'ye BİM'e satıldı.



Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) satış vaadi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

İstanbul Finans Merkezi nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

Servet GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul İli Ümraniye İlçesi Finanskent Mahallesi 2435 ada 4 parselde  yer alan A sınıfı ofis ve perakende alanlarından oluşan ticari gayrimenkul projesinde inşaat çalışmalarına başladı. Projenin yaklaşık 20 bin 500 metrekare brüt inşaat alanına sahip perakende alanları ve A sınıfı ofislerden oluşuyor.

İstanbul Finans Merkezi nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

Projede yer alan bin 217 metrekare brüt alana sahip bir dükkanın satışına ilişkin  Bim Birleşik Mağazalar A.Ş. ile "Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalandı. Satış bedeli 20 milyon TL olarak açıklandı, bu bedelin yüzde 50'si peşin olarak tahsil edildi, yüzde 25'si yer tesliminde, kalan yüzde 25'i ise iskan alımında tahsil edilecek. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Finans Merkezi nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

Servet GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimizin portföyünde yer alan, İstanbul İli Ümraniye İlçesi Finanskent Mahallesi 2435 Ada 4 Parselde yer alan A Sınıfı Ofis ve Perakende alanlarından oluşan ticari gayrimenkul projemizde inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Projemiz yaklaşık 20.500 m2 brüt inşaat alanına sahip Perakende alanları ve A sınıfı ofislerden oluşmaktadır.

Projemizde bulunan 1.217,90 m2  brüt alana sahip bir dükkanın satışına ilişkin  Bim Birleşik Mağazalar A.Ş. ile "Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalanmıştır, satış bedeli 20.000.000,00 TL' dir, bu bedelin %50' si peşin olarak tahsil edilmiş, %25'si yer tesliminde, kalan %25' i ise iskan alımında tahsil edilecektir. Projemizin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Kamuoyuna Duyurulur,

Saygılarımızla,


Geri Dön