26 / 04 / 2024

Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Firma: Plusera İnşaat

Proje: Plusera City

Plusera İnşaat Plusera City Maltepe projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...



Candemir Şirketler Grubu markası olan Plusera İnşaat, Maltepe'de yeni proje hayata geçiriyor. Referans gösterilen ve modern rezidans projeleriyle ismini duyuran Candemir İnşaat, İstanbul'da Plusera İnşaat ismiyle proje çalışmalarına başladı. 

Maltepe'de hayata geçirilen  Plusera City  projesinde ön talep toplanıyor. Plusera City, konut fonksiyonlarını bünyesindeki yeşil alanlarla, sosyal tesislerle ve spor alanlarıyla birleştirerek yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor. 

Plusera City Maltepe de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Plusera City, iç mimari ve mimarı tasarım kararlarında kentsel ve doğal değerler göz önünde tutularak, İstanbul'un şehir dokusu içinde samimi bir yaşam alanı yaratıyor.

Plusera City’nin geniş teraslı ferah daireleri, Marmara Denizi ve Prens Adaları’nın eşsiz manzarasına sahip. Daire sahiplerinin özgürce kullanabileceği büyüklükteki teraslarda, küçük bitki ve sebze bahçesi yaratılabilecek yeşil alanlar bulunuyor.

Plusera City Maltepe de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul’un merkezinde, keyfe yakın ve strese uzak bir yaşam sürdürebilmeniz için özenle tasarlanan Plusera City projesi, geniş peyzaj alanlarıyla yaşamınıza değer katarken, az katlı yatay mimari konseptiyle gün ışığını da yaşam alanlarınıza en doğru şekilde ulaştırmak için tasarlanmış bir mimariye sahip. 

Ferah ve geniş şekilde tasarlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daire, 2+1, 3+1, 4+1 teraslı ve bahçe teraslı, 4+1 dubleks teraslı daire tipleri yer alıyor. 4 blok halinde tasarlanan Plusera City projesinde, blokların tam ortasında her metrekaresi huzurlu bir yaşam için ve titizlikle tasarlanmış geniş bir avlu bulunuyor. Bir doğa parkına benzeyen avluyu, ağaçlar, çiçekler, yeşil alanlar ve doğal bitkiler süslüyor.

Plusera City Maltepe de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Plusera City projesi, yeşil peyzaj, kanallardan oluşan su peyzajı ve havuz, amfi, spor ve çocuk oyun alanları, gezinti ve rekreasyon alanlarıyla yaşama hareket katıyor.

Prens Adaları’nın göz alıcı manzarasına hakim olan Plusera City, Maltepe sahiline 2,5 kilometre uzaklıkta ve D100 (E5) Karayolu’na paralel şekilde konumlanıyor. Gülsuyu Metro İstasyonuna 200 metre mesafesiyle İstanbul’un her noktasına kolayca ulaşım imkanı sunuyor. Türkan Saylan Kültür Merkezi'ne de 200 metre uzaklıkta olan proje, yemyeşil bir alanda yükseliyor ve İstanbul'un merkezinde samimi bir yaşam sunuyor.

Plusera City Maltepe de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Projenin zemin katlarında bulunan ticari alanlar, alışveriş dükkanları, market ve kafe-restoranlardan oluşacak şekilde tasarlandı.

Su kenarlarının insana verdiği huzur ve mutluluktan esinlenerek özel olarak tasarlanan su peyzajları, projede ayrıcalıklı yaşamınız için bir fark daha yaratıyor. Su peyzajları, aydınlatma tasarımları sayesinde gün batımıyla birlikte görsel bir şölen haline geliyor.

Plusera City, mutlu bir ailenin en önemli ihtiyacının konforlu ve güvenli yaşam alanları içerisinde sürdüreceği hayat olduğu düşüncesiyle tasarlandı. Proje, ev sahiplerine sevdikleriyle keyifli vakit geçireceği ve mutlu anlar yaşayabileceği bir yaşam sunuyor.

Plusera City Maltepe de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Projedeki aydınlatma tasarımı, konumu itibari ile bulunduğu caddede binaların farkındalığının ortaya çıkarılmasını sağlayacak şekilde yapılmış. Site içerisinde ise aydınlatma, ailelerin rahatlığı, çocukların güvenliğini sağlayacak şekilde tasarlanmış. Yürüme yollarında ve çocuk oyun alanlarında modern mimariye uygun yüksek aydınlatmalar kullanılırken, dolaşım alanlarında havuz başında göze parlamayı engelleyecek şekilde endirekt ışık veren kısa aydınlatmalar kullanılıyor. Ailelerin buluşma noktaları olan çardaklarda ise  özellikle dekoratif aydınlatmalar bulunuyor. 

Plusera City Maltepe de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Projede, avlunun çevresinde ve su yolunun yanında bulunan yürüyüş alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, etkinlik - davet salonları, çocuk havuzu, tam donanımlı spor merkezi bulunuyor. Aynı zamanda avlu meydanında Plusera Cafe, modern ve butik bir hizmet veriyor. 

 

Tel: 444 9 127

Web: https://www.pluseracity.com

Pınar Demircan / Emlakkulisi.com 

 

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 


 


Geri Dön