19 / 04 / 2024

Now Bomonti'de ön talep toplanıyor! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Now Bomonti'de ön talep toplanıyor! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de yeni bir rezidans projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Now Bomonti'de ön talep toplanıyor. Now Bomonti projesinde metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor...



Now Gayrimenkul İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de rezidans projesi inşa ediyor. Konut ve ofislerden meydana gelecek olan  Now Bomonti  projesinin 2 ay içinde satışa çıkması planlanıyor.


Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarımının gerçekleştirildiği Now Bomonti projesinin detayları henüz belirlenmedi. 


Tek bloktan oluşacak olan Now Bomonti projesinde bir çok konut tipi yer alıyor. Now Bomonti fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Projede yer alan konutların metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Now Bomonti'de bir çok ödeme seçeneği yer alıyor. Banka kredisi imkanından yararlanılabilen Now Bomonti'de firma bünyesinde bulunan ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Now Bomonti projesi, Şişli'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill projesinin hemen arka tarafında yer alıyor.


Lansman öncesi fiyatlardan yararlanmak isteyenler için firma VİP Satış günleri düzenliyor. Now Gayrimenkul, Now Bomonti projesi için açılan web sitesinde ön talep topluyor.


Now Bomonti iletişim;


Now Bomonti Telefon: 444 4 669

Now Bomonti Web: www.nowbomonti.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön