23 / 04 / 2024

İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor!

İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor!

Firma: Iva Yapı

Proje: Line Bahçelievler

İva Yapı Bahçelievler ve Kartal'da yeni proje inşa edecek. Konut projesi olarak dizayn edilen projelerin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor.



İva Yapı imzasıyla hayata geçirilen İva  Line Bahçelievler  projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'e bağlı Yenibosna'da inşa edilecek. 


Ön talep döneminde olan Yenibosna İvaline Bahçelievler projesi konut ve ticari alanlardan oluşacak. Projenin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak. 


İva Line Bahçelievler projesi hakkında detaylı bilgi alabilmek için 444 7 958 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz. 


İva Yapı'nın diğer projeleri!

İva Yeni Acıbadem


İva Line Bahçelievler de ön talep toplanıyor!


İva Yeni Acıbadem projesi Perşembe Pazarı’na, Tepe Nautilus AVM’ye, Marmaray’a ve Kadıköy Rıhtım’a yürüme mesafesinde inşa ediliyor.


3 blokta 52 adet daireden meydana gelen İva Yeni Acıbadem projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.  2018'de teslim edilmesi planlanan İva Yeni Acıbadem projesinde ön talep toplanıyor. 


İva Yeni Acıbadem projesinde daire sahiplerine sosyal alanlar arasında  fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı ve kapalı otopark gibi donatılar sağlanıyor. 


İVA Caspian Yeni Acıbadem adres: Acıbadem, Nar Sk., 34718 Kadıköy/İstanbul


Yeni Acıbadem iletişim:

Web: www.iva.com.tr

Tel: 444 7 958


İva Modern Ümraniye


İva Line Bahçelievler de ön talep toplanıyor!


Modern Ümraniye projesi iki blok halinde yükseliyor.İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirilen İva Modern projesi 259 daire ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


Aralık 2018 yılında teslim edilmesi planlanan İva Modern Ümraniye projesinde 1+0, 1+1, 2+1 daire tiplerine yer verildi. Projede 1+0'ların satışları tamamlandı.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda olan İva Caspian Modern projesinde kütüphane, müzik stüdyosu, misafir odası, sanat atölyesi, sinema salonu, aktivite odası, sauna, fitness, açık hava sineması gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


İva Caspian  Modern Ümraniye  satış ofisi

Tel: 444 7 958

Web: www.iva.com.tr 





Web: https://iva.com.tr/gelecek.php#

Tel: 444 7 958

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön