25 / 04 / 2024

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı.



Caner- Asena Erkin çifti ‘ev’lendi. Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı. 2 milyon dolara alınan ev ise sadece 4 duvarı kalacak şekilde yıkılacak ve yeniden dekore edilecek. 


BOYDAN BOYA CAM! 


Modacı kimliğine bürünerek işkadınlığına soyunan Asena Erkin’in de parmağının olduğu tasarımda dairenin yüzde 90’ı camla kaplanacak. Ünlülerin mimarı Fırat Bozfırat ve Hakan Alver’in dizayn edeceği proje ise çifte 4 milyon dolara mal olacak.  


HAMAM DA OLACAK


Erkin Ailesi, çocukları Çınar için 70 metrekare oyun odası kullanırken, aynı zamanda ev içinde sauna, hamam, spor salonu ve asansör gibi pek çok lüks ayrıntı olacak. Ev dekorasyonu için de dünyanın en iyi markaları seçilecek.


İşte o ev;



Caner Erkin Beykoz Konakları ndan ev aldı!



Akşam


Geri Dön