25 / 04 / 2024

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.



Çankaya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çankaya Belediyesi çeşitli sebeplerle mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. Temel belediyecilik hizmetlerini harfiyen yerine getiren Çankaya Belediyesi, vatandaşların çeşitli sebeplerle mağduriyet yaşadığı konuları da çözüme kavuşturuyor. Çankaya’nın mahalle statüsüne geçen köylerinden birisi olan Karataş’ta yer alan camiyi çevreleyen duvarın bir vatandaşın arazisi üzerine inşa edildiği Kaymakamlık tarafından iletilen Çankaya Belediyesi hemen harekete geçti.

Çankaya Belediyesi ekipleri, vatandaşın talebini anında işleme koyan ve arazi üzerinde yer alan duvarı yıkıp yeni bir duvar örmek için ilk etapta beton dökme işlemini yaptı. Caminin etrafını çevreleyecek olan duvarı örme çalışmalarına başlayan Çankaya Belediyesi, bu şekilde hem Karataş Camisine yeni bir duvar kazandırmış oldu hem de vatandaşın mağduriyetini giderdi.
 


Geri Dön