24 / 04 / 2024

Çankaya'da icradan 2.7 milyon TL'ye satılık villa!

Çankaya'da icradan 2.7 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü; Çankaya ilçesi Beysukent Dicle caddesinde yer alan villayı 2 milyon 700 bin TL'den 7 Kasım günü 14:15- 14:25 arasında satışa çıkarıyor.



Ankara 22. İcra Müdürlüğü; Çankaya ilçesi Beysukent Dicle caddesinde yer alan villayı satışa çıkarıyor. Söz konusu villanın toplam bedeli 2 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 


Söz konusu villanın ihalesi; 17 Kasım günü 14:15- 14:25 arasında  Ankara  Adliyesi 2 numaralı Mezat Salonu'nda açık artırma suretiyle yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/347E


T.C. ANKARA 22. İCRA DAİRESİ


2014/347 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, Önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Ankara ili Çankaya ilçesi Beysukent Dicle caddesinde 54 kapı numaralı binanın bulunduğu yere rastlayan imarın 13045 ada 4 parseli teşkil eden 692 m2 tarla vasıflı arsa üzerine inşa edilen 54 numaralı villa tipi bina her ne kadar tapu kaydında taşınmaz tarla olarak gözükmekte ise de her türlü alt yapısı mevcut. Belediye hizmetlerinden faydalanma imkanına sahip bir bölgededir. Çevresinde benzer tarzda villalar bulunmaktadır. 54 numaralı villa vasıflı taşınmaz 2 bodrum kat+zemin kat+bir normal kat ve teras katlı olup betonarma karkas yapı tarzında ayrık nizam olarak insa edilmiştir. Villanın 2. bodrum katı kazan dairesi ve garaj, 1. bodrum katı kapıcı dairesi(2 oda, salon,mutfak wc, banyo) havuz ve duş alanı olarak ayrılmıştır. Zemin katta salon, mutfak, wc, 1.katta 3 oda, 3 ban yo, teras katta ise antre, salon, 2 oda, 2teras ve banyo bulunmaktadır, villanın kapılara 1. sınıf ahşap, pençelerin iç kısmı masif ahşap dış kısmı, ısı yalıtımlı, alüminyum kompozit 3 adet ısı camlıdır. ısınma binaya ait merkezi sistem olup dogalgaz bulunmaktadır, taşınmaz hali hazırda mesken olarak kullanılmakta olup toplam alam 1590 m2dir. Taşınmaz bu hali ile bir borçtan dolayı açık artırma sureti ile satılacaktır. Gayrimenkulun geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.


Adresi : Beysukent Dicle cad. N:54 Çankaya Ankara


Yüzölçümü : 692 m2


Arsa Payı : Tam '


imar Durumu : İmarın 13045 ada, 4 sayılı parselin 64800 nolu kesin parselasyon


planında aylık nizam 2 katlı alanda kaldığı bildirilmiştir.


Kıymeti : 2.700.000,00 TL


KDV Oranı :%18


Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.


1. Satış Günü : 17/11/2014 günü 14:15- 14:25 arası


2, Satış Günü : 18/12/2014günü 14:15- I4:25arası


Satış Yeri : ANKARA ADLİYESİ 2 NOLU MEZAT SALONU SIHHİYE ANKARA


Satış şartları:


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada .tahmin edilen değerin %50 sini ve ruçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamım ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.


3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yattrmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir. .


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/347 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmalan ilan olunur.


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön