19 / 04 / 2024

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.



Çankırı Belediyesi'nde yer alan haberine göre, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, geçtiğimiz günlerde Çankırı halkı ile görüşen gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan 20 milyon lira değerinde bir spor kompleksi olan Spor Vadisi Projesi’nin gerçekleştirilme sözünü aldı. Projenin gerçekleştirilmesi durumunda her yaşta insanın dört mevsim spor yapabileceği bir alan Çankırı’ya kazandırılacak.

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Fatih Mahallesi Salihler Caddesi ile Acıçay arasında kalan ve şehre yürüyüş mesafesinde olan 55 bin 480 metrekarelik alanda kuracakları spor kompleksi içerisinde; çok amaçlı spor salonları, tenis kortları, çocuklar için futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile kum oyun alanları, çocuk parkı, trafik pisti,  badminton sahası, kum futbol sahası, mini futbol sahası, mini golf sahası, bocce alanı, basketbol, voleybol ve plaj voleybol sahası, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, kaykay pisti, fitness, canlı langırt, okçuluk spor alanı, açık satranç alanı, tırmanma duvarı, meydan ve otopark bulunağını söyledi.

Başkan Boz, Çankırılıların yaşam standardını yükseltecek ve Çankırı’yı daha aydınlık geleceğe taşıyacak projeleri gerçekleştirmek için kendilerine tam destek sözü veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a Çankırılılar adına teşekkürlerini sundu. Boz, “Spor Vadisi Projemiz ile dedeler ve nineler torunları ile birlikte spor yapacağı ve farklı kuşakları bir araya getirerek sağlıklı yaşamı örgütleyebileceğimiz önemli bir tesisi memleketimize kazandırmış olacağız.” diye konuştu.


Geri Dön