25 / 04 / 2024

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.



Müzik dünyasının lüks harcamalarıyla en çok gündem olan ünlü isimlerinden biri olan Cardi B, milyon dolarlık emlak portföyüne ekleme yapmaya devam ediyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cardi B, yeni emlak yatırımını evim diyerek nitelendirdiği New York'ta gerçekleştirdi. 

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, saray benzerliğinde olan yeni evinin girişinden bir fotoğraf paylaştı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafta "Kendimle gurur duyuyorum" ifadelerine yer verdi. 

Cardi B, New York tan ev aldı!

'KÜÇÜK BİR TUR İSTERSENİZ HABER VERİN'

Müzik dünyasının, lüks harcamalarıyla en çok konuşulan ünlülerinden biri olan Cardi B, milyon dolarlık emlak portföyüne bir yenisini daha ekledi. Üstelik de "evim" dediği New York'ta. Sarayı andıran yeni evinin girişinde çektirdiği bir pozunu da sosyal medya hesabından "Kendimle gurur duyuyorum" mesajı eşliğinde paylaştı. 28 yaşındaki Cardi B, takipçilerine "Evimde küçük bir tur isterseniz, bana Haber verin" diye seslendi.

28 yaşındaki Cardi B, takipçilerine "Evimde küçük bir tur isterseniz, bana Haber verin" dedi. 

'UZUN SÜRE BUNU HAYAL ETTİK'

Kısa bir süre önce ikinci bebeğini dünyaya getiren Cardi B, henüz dekorasyonu tam anlamıyla tamamlanmayan olan yeni evinin girişinde çektirdiği fotoğrafının açıklamasına "Son günlerde sadece tek bir yerde yaşamıyorum, işim gereği her yerdeyim" diyerek başladı. Devamında şu ifadeleri kullandı: 

"Kesin olan bir şey var ki memleketim olan New York'ta da bir eve ihtiyacım vardı. Kendimde çok gurur duyuyorum. Nerede olurlarsa olsunlar çocuklarımın, rahat olmaları için çok çalışıyorum. Ben ve kocam New York'ta bir ev sahibi olmayı her zaman hayal ettik. Sonunda Atlanta ve Los Angeles'taki evlerimiz dışında portföyümüze New York'ta da bir ev kattık."  

Cardi B, New York'ta da bir konutu olduğu için artık ailesiyle rahatça bir araya gelebileceğini de dikkat çekti. 

Cardi B, New York tan ev aldı!

KOCASI DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK BİR EV SATIN ALDI

Cardi B, kısa bir süre önce de kocası Offset'in kendisine doğum günü hediyesi olarak satın aldığı konutla konuşulmuştu. Çiftin bu yeni konutu ise Dominik Cumhuriyeti'nde yer alıyor. Ünlü çiftin, bu evi sayfiye evi şeklinde kullanacağı tahmin ediliyor. 

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!


Geri Dön