25 / 04 / 2024

Cardi B evi

Cardi B evi

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Cardi B Atlanta'da 5.8 milyon dolara malikane aldı!

Kısacık zamanda dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasına giren Cardi B, Atlanta'da bulunan malikaneyi 5.8 milyon dolara satın aldı.

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Cardi B Atlanta'da 5.8 milyon dolara malikane aldı!

Kısacık zamanda dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasına giren Cardi B, Atlanta'da bulunan malikaneyi 5.8 milyon dolara satın aldı.

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı!

Her yıl Indio Kaliforniya'da gerçekleştirilen Coachella festivaline katılan ünlülerin evleri de merak ediliyor. Bu ünlüler arasında yer alan Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı...

Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi!

Tüm dünyanın bildiği sahne adıyla Eminem ya da alter egosuyla Slim Shady, Michigan eyaletinde altı yatak odalı, dokuz banyolu muhteşem bir evde yaşıyor. İşte, Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi.. 

Cardi B evi Haberi

Cardi B evi

Müzik dünyasının lüks harcamalarıyla en çok gündem olan ünlü isimlerinden biri olan Cardi B, milyon dolarlık emlak portföyüne ekleme yapmaya devam ediyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cardi B, yeni emlak yatırımını evim diyerek nitelendirdiği New York'ta gerçekleştirdi. 

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, saray benzerliğinde olan yeni evinin girişinden bir fotoğraf paylaştı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafta "Kendimle gurur duyuyorum" ifadelerine yer verdi. 

'KÜÇÜK BİR TUR İSTERSENİZ HABER VERİN'

Müzik dünyasının, lüks harcamalarıyla en çok konuşulan ünlülerinden biri olan Cardi B, milyon dolarlık emlak portföyüne bir yenisini daha ekledi. Üstelik de "evim" dediği New York'ta. Sarayı andıran yeni evinin girişinde çektirdiği bir pozunu da sosyal medya hesabından "Kendimle gurur duyuyorum" mesajı eşliğinde paylaştı. 28 yaşındaki Cardi B, takipçilerine "Evimde...