29 / 03 / 2024

Carrefour'dan bomba indirim! Galaxy M12'lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan bomba indirim! Galaxy M12'lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Yılbaşı öncesi, CarrefourSA Kart'a Özel %18 Tasarruf ederek telefon sahibi olmak istiyorsanız bu fırsat tam size göre. 2023'e yeni telefonla girmek isteyenler! Bu fırsatı kaçırmayın. Samsung Galaxy M12 64 GB fiyatı nedir? İşte detaylar.



 Bir fiyat performans ürünü olan, Samsung Galaxy M12 64 GB'lık versiyonu ile satışa sunuldu. Çok detayı lüzumsuz gören kullanıcılar için tabiri caizse biçilmiş kaftan  diyebileceğimiz bir ürün. Samsung'un orta segment bu telefonunu amak için, Carrefour'un Aralık ayı kampanyasını kaçırmayın.  


Üstün özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy M12 64 GB (Samsung Türkiye Garantili), Samsung kullanıcılara rahat kjullanımı görev edinen bir Android telefon deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Serisinin ekran yenileme bakımından en hızlı cihazı olan akıllı telefon, yüksek çözünürlüklü kameraları, etkin ekran koruma teknolojisi ve daha dayanıklı batarya kullanım süresiyle ayrıcalığını  ortaya koymayı başarıyor.

Carrefour dan bomba indirim! Galaxy M12 lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Çok yönlü kullanım için üretilen ve zengin bir menüsü bulunan akıllı telefonla sesli ve görüntülü görüşmeler yapmak, mesajlaşmak, online uygulamalardan faydalanmak, fotoğraf ve video çekmek, tarifsiz bir zevke evriliyor. Kişisel bilgilerin korunmasına ve en yüksek seviyede güvenli bir kullanıma imkan sağlayan detaylar, cihazın başka kişiler tarafından kullanılmasına olanak tanımıyor. Şık ve zarif çerçevesiz dizaynıyla takdiri kazanan Samsung Galaxy M12, ileri düzey performansın yanı sıra estetik görünüme de itinalı kullanıcıların tercihi oluyor.


Samsung Galaxy M12, zengin özellikleriyle günün her anında kullanıcıların işlerini kolaylaştırmayı ve konforlu hâle getirmeyi sağlıyor. Gürültü engelleyici mikrofonlar, sesli görüşmelerin net ve pürüzsüz biçimde gerçekleştirilmesini sağlıyor Harici seslerin, konuşma kalitesini düşürmesinin önüne geçiliyor. Samsung Galaxy M12 64 GB fiyatı nedir? 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön