24 / 04 / 2024

Beko'da oliz'e özel indirim fırsatları! Philips TV alana sepette büyük ikram... 26 Aralık fiyat listesi

Beko'da oliz'e özel indirim fırsatları! Philips TV alana sepette büyük ikram... 26 Aralık fiyat listesi

Beko, oliz uygulamasına özel, 24-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan, Philips marka 58PUS8507 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Ambilight Smart LED TV alana sepette büyük kampanya sunuyor. Peki Philips 58PUS8507 58" 147 Ekran TV ne kadar? İşte 25 Aralık fiyat listesi.




Yıllardır Türkiye tarafından ürünleri beğeni ile kullanılan BEKO, yılbaşına sayılı günler kala indirim altına aldığı ürünleri ilan etti. Philips marka 58PUS8507 58" 147 Ekran TV için 3000 TL'ye yakın indirim yaptı. Yeni yıla yeni TV ile girmek isteyenler bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Haberin detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.


Philips 147 ekran TV 58 inç ekrana sahiptir. Philips 147 ekran televizyon, 3 taraflı ambilight niteliği ile kullanıcılarına 4K UHD LED tecrübesi sunar. Ambilight ile cihazın kenarındaki led aydınlatmalar parlayarak ekrandaki görüntünün renkleri ve ekrandaki ses ile uyumlu olarak renk farklılıkları gösterir.  Philips 58 ekran TV, P5 motoru ile görüntüleri çok parlak hale getirir. Ayrıntıların gözle görülmesini sağlar. Ekrandaki görüntülere daha çok derinlik kazandırır.

Beko da oliz e özel indirim fırsatları! Philips TV alana sepette büyük ikram... 26 Aralık fiyat listesi

Philips 58PUS8507 58" 147 ekran TV Özellikleri

Philips 58PUS8507 58" 147 ekran hemen hemen çerçevesiz bir tasarıma sahiptir. Her iç ortama uyum sağlayan bir tasarımı vardır. Philips 4K UHD TV bilinen bütün HDR formatları ile bütünleşmiş. bundan dolayı kaliteli ve net görüntüler ortaya çıkar. Ortamın aydınlık veya karanlık olmasından dolayı etkiye uğramaz,  her detayı  gösterir. Philips TV smart teknolojisini barındırır.  Bu sayede TV ile internete giriş yapılır. Türlü ortam programlara bakılabilir, internette arama yapılabilir, diğer teknolojik cihazlar ile bağlantılar kurulur. TV’de bulunan ortamlar ile beraber uygun görülen platformlara da smart ile giriş yapılır. Smart ile harici bağlantılar kurulur ve izlenmek istenen programları ekrana yansıtılır. Peki Philips 58PUS8507 58" 147 Ekran TV ne kadar? İşte 25 Aralık fiyat listesi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön