24 / 04 / 2024

Carrefoursa'dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Ayağınızı yerden kesecek kampanya başladı! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa'dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Ayağınızı yerden kesecek kampanya başladı! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yaz mevsiminin resmenn gelişi ile birlikte Carrefoursa'dan ayağınızı yerden kesecek kampanya müjdesi geldi! Carrefoursa, seçili bisikletlerde yüzde 25'e varan indirimler yaptı! Peki, Carrefoursa'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...



Yaz mevsiminin resmen gelişi ve okulların tatil olmasıyla bisikletlere olan ilgi katlanarak çoğaldı! 7'den 70'e pek çok kişinin severek kullandığı bisikletler toplu taşımalar yerine bambaşka bir alternatif oluyor! Bisikletler ayrıca yazın çocuklar için sağlıklı bir eğlence oluyor. Kısa yolculuklar için kullanışlı ve ekonomik bir araç olarak görülen bisikletler sağlıklı bir yaşam için ise temel ihtiyaçlardan birisi! Carrefoursa'da artan bu talebe karşı kayıtasız kalmadı ve inanılmaz bir kampanya düzenledi! Carrefoursa, seçili bisikletlerde yüzde 25 indirim uyguladı! Bu bisikletleri sakın kaçırmayın! 

Carrefoursa dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Ayağınızı yerden kesecek kampanya başladı! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

İndirimlerden yararlanmak için tek yapmanız gereken bisikletlerinizi satın alırken Carrefoursa Kart'ınızı kullanmak.

Peki, Carrefoursa'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön