27 / 04 / 2024

Carrefoursa'dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa'dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yaz aylarının resmen gelişi ve okulların tatil olmasıyla bisikletlere olan ilgi her gün artmaya devam ediyor! Büyük küçük demeden pek çok kişinin severek kullandığı bisikletler Carrefoursa'da yüzde 25 indirime girdi! Peki, Carrefoursa'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listes



Yaz aylarının resmen gelişi ve okulların tatil olmasıyla bisikletlere olan ilgi her gün artmaya devam ediyor! Büyük küçük demeden pek çok kişinin severek kullandığı bisikletler Carrefoursa'da yüzde 25 indirime girdi! Carrefoursa, seçili bisikletlerde yüzde 25 indirim yaptı! Bu bisiklet fırsatlarının sunulduğu kampanyayı kaçırmayın! 

Carrefoursa dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yazın çocuklar için sağlıklı bir eğlence olarak görülen bisikletler, kısa yolculuklar için kullanışlı ve ekonomik bir araç! Bisikletler sağlıklı bir yaşam için ise temel ihtiyaçlardan biris ve çevre dostu.

İndirimlerden yararlanmak için tek yapmanız gereken alışverişinizi yaparken Carrefoursa Kart'ınızı kullanmak. Stoklar tükenmeden siz de bisikletinizi Carrefoursa'dan alın! 

Peki, Carrefoursa'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön