20 / 04 / 2024

Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini araştırıyorlar. Bu kapsamda gelişmiş teknolojisi ve şık tasarımıyla Casper VIA E30 dikkat çekiyor. Peki, Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Casper, giriş segmenti telefon kategorisine yeni bir anlayış getirdiği VIA E30 ile kullanıcılara akıllı telefonda akıllı seçim fırsatı sunuyor. 

İyi bir telefondan beklenen her şeyi, en ulaşılabilir haliyle tüketicilere sunmayı hedefleyen Casper, 4 farklı kamerasıyla profesyonel fotoğraf ve selfie çekilmesine olanak tanıyan VIA E30 telefonunu platin mavi, platin beyaz ve platin siyah seçenekleriyle satışa sunuyor. 

VIA E30'un maksimum ekran-gövde oranı sunmak için tasarlanan geniş ekranı, vizyonunu genişletirken yüksek teknolojisiyle de deneyimlerinize netlik kazandırıyor. 

VIA E30'un MediaTek Helio G35 işlemci gücüyle HyperEngine oyun teknolojisinin keyfini deneyimlemeniz mümkün oluyor. MediaTek Helio G35 HyperEngine Oyun Teknolojisini destekliyor. 

Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Akıllı güç tasarrufu teknolojisine sahip, uzun ömürlü 5000 mAh pilin tam desteğiyle telefonunuzu daha uzun kullanmanız mümkün olyuyor. Bu sayede daha fazla deneyim yaşayabiliyorsunuz. 

Yüz tanıma teknolojisi ve dokunmatik parmak izi sensörü ile telefonunda maksimum güvenlik sağlayabiliyorsunuz. Düşük ışıkta bile yüzünüzü tanıyabilen VIA E30 ile güvenlikte maksimum seviyeyi deneyimleyeceksiniz. Peki, Casper VIA E30 teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön