25 / 04 / 2024

Xiaomi POCO X4 Pro 5G fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi POCO X4 Pro 5G fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi‘nin alt markası olarak hayatımıza giren POCO, fiyat performans akıllı telefonları ile dikkat çekiyor. Peki, kusursuz güç sunan POCO X4 Pro 5G fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi..



Xiaomi'den doğan POCO markasının dikkat çeken modeli Xiaomi POCO X4 Pro 5G satışa çıktı. POCO X Serisi, artık AMOLED ekrana sahip ve DCI-P3'ü destekliyor. Genişletilmiş renk aralığı, ürettiği zengin ayrıntılarla sinematik bir görünüm ve his sunuyor. Ön kamera diyaframının yalnızca 2,96 mm'lik açıklığı, görüş alanınızı genişletiyor. 

Ekranın sahip olduğu yüksek 120 Hz yenileme hızı, sorunsuz ve akıcı bir deneyim sunuyor. 360 Hz'lik ultra yüksek dokunmatik örnekleme hızı, dokunma gecikmesini büyük ölçüde azaltıyor ve her işleminize hassasiyet ve yüksek doğrulukla tepki vererek bir adım önde kalmanıza yardımcı oluyor. 

Xiaomi POCO X4 Pro 5G fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Uyarlanabilir parlaklık, etrafınızdaki ortam ışığına göre ekranınızı ayarlayarak göz yorgunluğunu azaltıyor. Parlak ışıklı, düşük ışıklı veya arkadan aydınlatmalı ortamlarda ekran parlaklığında fark edebileceğiniz küçük değişimler, gözlerinizin rahat kalmasını sağlıyor. 

Yüksek performanslı Snapdragon 5G işlemci, üstün enerji verimliliğine sahip ve maksimum 2,5 GB/sn indirme hızı sağlar. Dünyanın dört bir yanında kullanılan ileri gelen 5G bantlarıyla uyumludur ve hem NSA hem de SA ağ bağlantısı modlarını destekler. 

Ayrıca 67 W turbo şarj olağanüstü güç sağlıyor. Gelişmiş MMT teknolojisi sayesinde 5000 mAh'lik pil, 41 dakikada %100 seviyeye kadar şarj edilebiliyor. Xiaomi POCO X4 Pro 5G fiyatı ve teknik özellikleri nedir?


Geri Dön