10 / 12 / 2025
fuzul

Çatalca Belediyesi Şubat 2018 meclisinde imar görüşülecek!

Çatalca Belediyesi Şubat 2018 meclisinde imar görüşülecek!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2018 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1'inci birleşimi 5 Şubat 2018 tarihinde yapılacak.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


 


Çatalca Belediye Meclisi'nin 2018 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1'inci birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 05/02/2018 Pazartesi günü saat:10:30'da gerçekleştirilecek. Toplantı Çatalca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak.

 

GÜNDEM :


1-) İlçemiz ve mahallelerinde bulunan yolların isim değişikliği ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

2-) İlçemiz Akalan, İhsaniye, Kalfaköy ve Kabakça Mahallelerinde Köy Tüzel Kişilikleri adına kayıtlı 2/B vasfındaki taşınmazların alımı ve satımı işlemleri ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

3-) Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği doğrultusunda yol boyu ticaret teşekkül eden konut parsellerindeki zemin kat veya açığa çıkan bodrum katlarının kullanımı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.

4-) Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliğine üye olunması ve üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

5-) Dolu Boş Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.


Geri Dön