29 / 03 / 2024

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.



Çatalca Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çatalca Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1'inci Birleşimi bugün Pazartesi günü saat:10:30'da Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Bir önceki meclis tutanaklarının oy birliği ile kabul edilmesi ile başlayan meclis toplantısı gündeminin ilk maddesi olan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün “Boş kadro değişikliği” ile ilgili teklifinin oy birliği ile kabul edilmesi ile başladı. Gündemin ikinci maddesi olan, “2019 Yılı Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf etme maliyetleri esas alınarak tarife oluşturulması” ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. “1/1000 Ölçekli Hisarbeyli Mahallesi uygulama imar planına yapılan itirazlar” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi ile gündemin dördüncü maddesi olan “ Ovayenice Mahallesi 104 ada 10 ve 15 parsel ile 687 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğiyle ilgili “ Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi.

Şubat ayı Meclis toplantısı komisyonlardan gelecek konuların görüşülmesi için 8 Şubat 2019 Cuma günü toplanacak.

 


Geri Dön