19 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi Şubat ayı gündemi

Çatalca Belediyesi Şubat ayı gündemi

Çatalca Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Hasan Akgün: Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 20'si bile iyileştirilmedi!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplanıtısında depreme yönelik önlemler konuşuldu. 

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Çatalca'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda, 19 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı gündemi Haberi

Çatalca Belediyesi Şubat ayı gündemi

Çatalca Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çatalca Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1'inci Birleşimi bugün Pazartesi günü saat:10:30'da Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Bir önceki meclis tutanaklarının oy birliği ile kabul edilmesi ile başlayan meclis toplantısı gündeminin ilk maddesi olan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün “Boş kadro değişikliği” ile ilgili teklifinin oy birliği ile kabul edilmesi ile başladı. Gündemin ikinci maddesi olan, “2019 Yılı Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf etme maliyetleri esas alınarak tarife oluşturulması” ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. “1/1000 Ölçekli Hisarbeyli Mahallesi uygulama imar planına yapılan itirazlar” ile ilgili Plan ve...