25 / 04 / 2024

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eskiden köy statüsünde olan şimdiki mahallelerin ihtiyacı olan park, okul, cami, sosyal tesis gibi birçok ihtiyacını karşılamak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ve mahallelerin eksiklerini giderme yolunda emin adımlarla ilerleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın İzzettin Mahallesine kazandırdığı çok amaçlı  “Sosyal Tesis” yapılan törenle hizmete açıldı.

500 metrekare Kapalı Alanlı Sosyal Tesis Hizmete Girdi

İzzettin Mahallesi sakinlerinin düğün, kına gibi özel gün kutlamalarını yapacakları bir alan istemeleri üzerine, sosyal tesis inşa etme sözü veren Başkan Kara, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini mahalleye yönlendirerek mahallelilerin ve bölge halkının yararlanabileceği çok amaçlı bir sosyal tesisi kısa bir zamanda tamamlattı.


Sosyal Tesisin açılış törenine; Devlet Eski Bakanı Erdoğan Toprak, Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekilleri Emine Gülizar Emecan, Sibel Özdemir, Özgür Karabat, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuldu

Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun, Başkan Cem Kara’nın selamlarını ileterek başladığı konuşmada; Sosyal Tesisin mahalle ve bölge halkına hayırlı, uğurlu olması dileklerini iletti.
 


Geri Dön