19 / 04 / 2024

Çatısında havuzu olan evler 2013!

Çatısında havuzu olan evler 2013!

Yüzme havuzları çatılara taşınıyor. Konutta yeni trend olarak karşımıza çıkan çatıda havuz, konut sakinlerine adeta gökyüzünde yüzme keyfi sunuyor. İşte çatısında havuzu olan evler....



Konutta yeni trend olarak karşımıza çıkan çatıda yüzme havuz konsepti, adeta gökyüzünde yüzme keyfi sunuyor. Konut sakinlerine günün her saati suyun dinlendirici etkisinden faydalanma imkanı sunan çatı havuzları, aynı zamanda muhteşem şehir manzarasını da ayaklarınızın altına getiriyor. Bu eşsiz deneyimin bir parçası olmak isteyenler için işte çatısında havuzu olan evler...


 Çatısında havuzu olan evler 2013!


Mimariyle "Dalga" geçiriyor

Dap Yapı güvencesiyle Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Dap Dalga Kule projesi, 70 üniteden oluşuyor. Stüdyo ve 1+1 daire seçeneklerinden oluşan Dap Dalga Kule projesinde fiyatlar 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ramazan ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabilen projede 120 ay vade imkanı sunuluyor. Dap Dalga Kule kira geliriyle kendini amorti ediyor. Oturmadığın dönemlerde kirala modeli ile alternatif kazan fırsatının sunulduğu Maltepe Dalga Kule, Fener'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Proje, Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. 


 Çatısında havuzu olan evler 2013!


Muhteşem deniz ve şehir manzarasına karşı yüzme keyfi

Toya Vista, muhteşem deniz ve şehir manzaralı terası ile tüm sosyal yaşamı ayaklarınızın altına getiriyor. Toya Grubu tarafından Avcılar'da hayata geçirilen Toya Vista projesi, toplam 132 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Avcılar Toya Vista projesinde 105,80 metrekare 2+1 daireler 314 bin TL'den, 111,87 metrekare 2+1 daireler 325 bin TL'den, 115,80 metrekare 2+1 daireler 337 bin TL'den, 162,26 metrekare 3+1 daireler 461 bin TL'den satışa sunuluyor. Ağustos 2014'te teslim edilmesi planlanan Avcılar Toya Vista projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 108 aya kadar taksitlendiriliyor. Toya Vista projesined taksitler 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Avcılar Toya Vista'nın sosyal olanakları arasında ise koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanları bulunuyor. 


 Çatısında havuzu olan evler 2013!


Ortaköy'ün "Bir" tanesi

One Ortaköy projesi, çatıda yer alan havuzu ile boğazın yeşil ve mavisini bir arada yaşıyor. Bilgili Holding tarafından Ortaköy'de hayata geçirilen One Ortaköy projesi, 6 bin 737 metrekare alan üzerinde 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede büyüklükleri 150 ile 215 metrekare arasında değişen 3+1 daireler yer alıyor. Fiyatların 975 bin dolardan başlangıç gösterdiği Bilgili Holding One Ortaköy projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projenin sosyal olanakları arasında ise açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, fitness center, yürüyüş alanları, dinlenme alanları  ve  kapalı otopark bulunuyor. 


 Çatısında havuzu olan evler 2013!


Doğanın kalbinde 

Ena Gayrimenkul tarafından Göktürk Kemerburgaz'da hayata geçirilen Doğa Teras Evleri projesi A ve B olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. Yüzme havuzu Doğa Teras Evleri'nin B blok çatısında yer alıyor. Çatıda havuzun yanı sıra kafe ve bar de bulunuyor. 2 blokta toplam 63 daireden oluşan Doğa Teras Evleri projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 300 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiklik gösterdiği projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Doğa Teras Evleri projesinde fitness, sauna, açık yüzme havuzu, buhar banyosu, dinlenme alanları, güvenlik, çocuk oyun alanları, spor alanları ve otopark yer alıyor. 


 Çatısında havuzu olan evler 2013!


Yüzme keyfini gökyüzüne taşıyor

Subak İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Türkbükü Residence projesi, 39 bin 182 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 375 daireden oluşan Esenyurt Türkbükü Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Türkbükü Residence projesinde teslimlerin Ekim 2013'te yapılması planlanıyor. Subak Türkbükü Residence projesinde 1+0 daireler 75 bin TL ile 80 bin TL, 1+1 daireler 120 bin TL ile 150 bin TL, 2+1 daireler 180 bin TL ile 215 bin TL ve 3+1 daireler ise 275 bin TL arasında değişiyor. Tek bloktan oluşan projenin sosyal olanakları arasında ise Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, 5 asansör, sauna ve fitness salonu yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön