20 / 04 / 2024

Çay, ayçiçek, yumurta derken bir ürüne daha zam geliyor! Marketler etiket değiştirmeden alın

Çay, ayçiçek, yumurta derken bir ürüne daha zam geliyor! Marketler etiket değiştirmeden alın

Çay, ayçiçek yağı ve yumurta fiyatlarına gelen zamların ardından süt fiyatları da zamlandı. Süt fiyatlarına gelen zamların ardından bir ürüne daha zam gelmesi bekleniyor. Marketlerin etiketleri değiştirmesinin an meselesi olduğu iddia edildi.



Türkiye'de temel gıda ürünleri cep yakmaya devam ediyor. Markete giden vatandaşlar her gün yeni zamlarla karşılaşıyor. Ülkemizde son olarak çay, ayçiçek, şeker ve yumurta fiyatlarına ciddi oranlardan zamlar gelmişti. Şimdi de yeni bir üründe daha zam furyası bekleniyor. Gelin bu ürünle ilgili detaylara haberimizin içerisinde bakalım... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön