16 / 04 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam kapıda! Görür görmez hemen alın

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam kapıda! Görür görmez hemen alın

Çay, şeker ve ayçiçek derken gıda fiyatları vatandaşları hayli zorlamaya başladı. Sektör temsilcileri, gıda fiyatlarının haricinde yine vatandaşın cebini yakacak bir ürüne daha zam beklendiğini ifade etti.



Türkiye'de kısa süre içerisinde birçok ürüne art arda zam geldi. Bu ürünlerin başını vatandaşların en çok kullandığı ürünler olan çay, şeker ve ayçiçek yağı gibi ürünler çekti. Hatta geçtiğimiz günlerde yumurtaya da büyük bir zam geldi ve 30'lu yumurta kolisi 60 TL'den satılmaya başlandı. Hal böyle olunca vatandaşların zam haberlerine yönelik ilgisi de hiç olmadığı kadar arttı. Şimdi ise maalesef yeni bir zam haberi daha geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön