26 / 04 / 2024

şeker

şeker

A’dan z’ye zam haberleri gelmeye devam ederken bu kez de bir zam haberi şekerden geldi. Türkşeker, şeker fiyatlarına yüzde 8şeklinde zam yapıldığını açıkladı. İşte detaylar…

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde indirim rüzgarı! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde pek çok üründe kaçırılmayacak indirimler var. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi kataloğu indirimlerle dolu! İşte 2022 yeni Tarım Kredi Market indirimli ürünler kataloğu!

Tarım Kredi Market indirimli ürünleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 2022 yeni Tarım Kredi Market indirimli ürünler kataloğu!

Şeker fiyatları Londra’da zirveyi gördü

Hindistan’ın önümüzdeki yıl şeker üretimini 8 milyon ton ihracatla sınırlandıracağını açıklaması ile birlikte Avrupa’da şeker fiyatları üç ayın zirvesini gördü.

Şeker fiyatları rekor kırdı! Raflarda bulursanız hemen alın! A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 5 Eylül 2022 fiyat listesi.

Enerji krizinin Avrupa'daki üretimi  ve küresel  arz kıtlığını tehdit etmesiyle şeker fiyatları üç ayın zirvesine çıktı. Peki, bu durum market raflarına nasıl yansıdı? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek, şeker, tereyağı derken bir ürüne daha büyük zam geldi! Marketten önce buraya bakın

Türkiye'de gıda ürünlerine hızla zam gelmeye devam ediyor. Ülkemizde ayçiçek, çay ve şekerden sonra yeni bir ürüne daha zam geldi. Markete gittiğiniz şaşırmamak için önce buraya bakmanız gerekiyor.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

Tarım Kredi Marketleri yeni indirimli ürünlerini yayınladı! Tarım Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimde?

Tarım Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimde? vatandaşlar merakla araştırıyor. İşte yanıtlar!

En yakın Migros’a koşun! Stoklar tükenmeden ayçiçeği yağı, şeker ve eti ucuza alın! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros Market seçili temel gıda ürünlerinde yaptığı büyük kampanyasını duyurdu. Migros bu hafta ayçiçek yağı, şeker ve seçili et ürünlerine indirim yaptı. Peki, indirime giren temel gıda ürünlerinin fiyatı Migros'ta kaç TL oldu? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Şekerden ayçiçek yağına! İndirim gelince kapış kapış alındı

Türkiye genelinde 1400'e yakın hizmet noktasında indirimli fiyat uygulamasına başlayan Tarım Kredi marketlerde hareketlilik var. Şekerden ayçiçek yağına kadar birçok üründe indirim var...

Tarım Kredi marketlerinde yağ fiyatları cep yakmıyor! İşte 1 litre, 2 litre ve 5 litre Ayçiçek yağ fiyatları!

Tarım Kredi marketlerinde satılan ürünlere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile indirim geldi. Cep yakan yağ fiyatları da düşürüldü. İşte detaylar!

Markette ucuz şeker yarışı! Duyan çuval çuval kapıyor! 15 dakikada hepsi tükeniyor!

Raf Fiyat Garanti sistemi bazı illerde geçim kapısına dönüştü. Ucuz şekerin haberini alan bazı gruplar, marketteki şekeri 15 dakikada tüketiyor. Peki, Fiyat Garanti sistemi ne demek? Fiyat Garanti sistemi nelerde geçerli? İşte detaylar...

Ayçiçek yağı, zeytin yağı, şeker ve kırmızı ete büyük indirim! İşte yeni fiyatlar

Migros’tan çıldırtan indirim! Ayçiçek yağı, toz şeker, un, kırmızı et fiyatlarında devrim gibi indirim başlamış durumda. İşte fiyatlar...

Tarım Kredi marketlerine yoğun ilgi! Tarım Kredi marketlerinde başka hangi ürünler indirime girecek?

Tarım Kredi marketlerinde uygulanmaya başlanan indirim vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Tarım Kredi marketlerinde başka hangi ürünler indirime girecek?

Tarım Kredi marketleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi marketi nerede?

Tarım Kredi marketlerinde indirimler başladı. Bunun üzerine vatandaşlar Tarım Kredi marketlerinin adreslerini araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

Türkşeker'den 7 ilde satılık 9 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara Bitlis, Edirne, Erzurum ve Iğdır illerindeki Türkşeker A.Ş.ye ait gayrimenkullerin satışı 26 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Türkşeker'in 7 şehirdeki 9 gayrimenkulü satılacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bitlis, Edirne, Erzurum ve Iğdır'daki Türkşeker AŞ'ye ait taşınmazların satışı gerçekleştirilecek.

İlyas Şeker kimdir?

Harita Kadastro Yüksek Mühendisi İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili oldu. Peki, İlyas Şeker kimdir? İlyas Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlyas Şeker..

Bekir Yıldız Şeker Fabrikası arazisinin planlanmasını istedi!

Kocasinan Belediye Meclisi'nde Meclis gündem görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Kocasinan Belediyesi eski Başkanı ve Meclis Üyesi Bekir Yıldız, Şeker Fabrikası arazisinin planlanmasının doğru bir karar olacağını söyledi.

Türkşeker Eskişehir Deneme İstasyonu 11 aylığına kiraya veriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Eskişehir'in Merkez Işıklar Mahallesinde bulunan Eskişehir Deneme İstasyonu arazisinden 90 dönümlük bölümün 11 aylığına kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Kayseri Belediyesi'nden Şeker Fabrikası arsası açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Şeker Fabrikası arazisi ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklama..

Necmettin Şeker kimdir?

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Şeker Kule: Levent’in en yeni plazası!

4. Levent’te bulunan Şeker Kule’nin inşaatının tamamlanmasına haftalar kaldı. Kısa süre içerisinde Şekerbank Genel Müdürlüğü Metrocity’den Şeker Kule’ye taşınmasını tamamlayacak.

Sendikalar Kayseri Şeker arazisi için anlaştılar!

Türk-İş'e bağlı Kayseri'de hizmet vermekte oları işçi sendikalarının başkan ve yöneticileri Kayseri Şeker Fabrikası'nda çalışan işçilere destek adına Kayseri Gıda Şeker-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İsmail Yücer'i makamında ziyaret etti.

Kayseri Şeker Fabrikası kapanacak mı?

250 bin metrekarelik arsa sorunu bilmece haline gelen Kayseri'nin en büyük, Türkiye'nin ise ilk 100 firması arasında bulunan Kayseri Şeker Fabrikası'nın kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Mehdi Eker Ankapark inşaatını inceledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e Ankapark’ı gezdirdi. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak...

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Mehmet Mehdi Eker EXPO 2016'yı açıkladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

şeker Haberi

şeker

Türkşeker, şeker fiyatlarına yüzde 8 oranında zam gerçekleştirdi. Bu şekilde Türkşeker'in 50 kiloluk şeker çuval fiyatı 750 liradan yüzde 8 zam ile birlikte 810 lira seviyesine çıktı. Türkşeker'in kiloluk başına 15 liradan verdiği şekerin fiyatı 16.20 liraya çıktı.  Yeni belirlenen fiyatlara ise KDV dahil değil.

TÜRKŞEKER’İN WEB SİTESİNDE YAYIMLANMADI

Türkşeker'in belirlemiş olduğu bu zam kararı ise kurumun resmi web sitesinde şu an için yayınlanmadı.

BloombergHT'nin aktardığı bilgilere göre; şu an piyasada şekerin çuval fiyatı 1.000 Türk Lirası seyirlerinde ve özel sektör Türkşeker'in açıklamış olduğu fiyattan çok sınırlı bir şekilde ürün tedarik ettiği için de istediği miktar civarında ihtiyacının tamamını karşılayacak şekilde ürün bulamamakta.

TÜRKİYE’NİN GÜNLÜK ŞEKER İHTİYACI 8 BİN TON

Türkiye'nin günlük şeker ihtiyacı ise ortalama olarak 8 bin ton seyirlerinde iken Türkşeker'in piyasaya...