28 / 03 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi, yenisi yolda! Dolabınızdan eksik etmeyin

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi, yenisi yolda! Dolabınızdan eksik etmeyin

Çay, şeker ve ayçiçek derken makarnaya da zam geldi. BİM'de 1 ay öncesine kadar 4.50 TL'ye satılan makarnalar şu anda 5.50 TL'den satışa çıkarılıyor. Vatandaşlara yeni bir zamma karşın, fazladan makarna almaları tavsiyesinde bulunuldu.



Türkiye'de başlayan zam furyası devam ediyor. Vatandaşın neredeyse her gün tükettiği ürünlere gelen zamlar ciddi anlamda can sıkıyor. 

Türkiye'de gıda fiyatlarında enflasyon kendisini çok ciddi şekilde hissetiriyor. Enflasyonu mutfağında hisseden vatandaş, bazı ürünleri zam gelmeden almanın derdine düşüyor. İşte vatandaşların faydasına olacak bir bilgi daha geldi. 

ŞEKERE DEV ZAM GELMİŞTİ

Türkşeker, bazı discount marketler ve Tarım Kredi için 390 TL'den verdiği 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67 zam yaparak 650 TL'ye çıkardı.
Türkşeker, diğer müşterileri için ise yine 50 kilogramık şeker çuval fiyatını 500 TL'den 750 TL'ye yükselterek yüzde 36 zam yaptı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön