26 / 04 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek dedik ama bir ürüne tarihi zam geldi! Alabilen aldı alamayan yandı

Çay, şeker, ayçiçek dedik ama bir ürüne tarihi zam geldi! Alabilen aldı alamayan yandı

Çay, şeker ve ayçiçek yağına gelen zamlar vatandaşın belini büktü. Son zamları önceden duyurduk ancak mutfak tüpüne son olarak yapılan zammın tarihi bir zam olduğu ve daha önce kendi kaleminde benzeri olmadığı detayı duyanları kahretti.



Türkiye'de mutfak ürünlerindeki enflasyon hayli can sıkıyor. Vatandaşlar birçok yerden kısıntı yaparken, el mecbur olarak mutfak ürünlerinden kısıntıya gidemiyor. Hal böyle olunca vatandaşların canını en çok sıkan nokta da mutfak oluyor. 

ASGARİ ÜCRET ARTTI AMA NAFİLE 

Asgari ücrete bilindiği gibi zam yapıldı ve yeni asgari ücret yüzde 30 zam doğrultusunda 5.500 TL seviyesine kadar çıkarıldı. Asgari ücrete yapılan zammın ardından kalem kalem ürünlere yapılan zamlara ise ara verilmeden devam edildi. Üretim maliyet endeksi doğrultusunda zam yapıldığı ifade edilse de vatandaşlar bu zamlara isyan etti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön