20 / 04 / 2024

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.



IC Holding kurucusu ve ana hissedarı İbrahim Çeçen'in oğlu Murat Çeçen'in sahibi olduğu CCN Holding, inşaat, eğitim ve sağlık sektörlerinde entegre hizmet ve yapı çözümleri sunuyor. Grubun inşaat faaliyetleri kısmı, özellikle CCN Group'un yatırımcı konumunda bulunduğu prestijli ve büyük ölçekli üstyapı projelerinin tasarım ve inşaatından meydana gelen proje yönetimlerini sürdürüyor. Şirket, ilk önce  Ankara  ve Mersin'de inşa ettikleri şehir hastaneleriyle biliniyor.
 
İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Beylerbeyi'ne inen yol üzerinde sağda konumlanan inşaat, CCN’nin yeni inşaatı ve devasa bir yapı olarak yükseliyor. Otel yapılması planlanıyor. 

CCN Holding ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat'ın web. sayfasında, "Altunizade Hotel” başlıklı kısımda otele ilişkin şu bilgiler veriliyor:

"17 bin 920 metrekarelik arazi üzerinde yaklaşık 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olan otel; İstanbul'da Birinci Boğaz Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışında, Altunizade Mahallesi'nde konumlandırılıyor." 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; inşaatın planlamasında herhangi bir aksaklığın olmadığı firma tarafından belirtildi. İnternet sitesinde bulunan otelin proje fotoğrafında "A" markası yer alıyor. Ancak alınan bilgilere göre, bazı otel zincirleriyle görüşmeler sürüyor. 

Murat Çeçen: Yer altına da şehir hastanesi yapacağız!


Geri Dön