24 / 04 / 2024

Cebeci Residence: Cebeci’den şehre atılan imza!

Cebeci Residence: Cebeci’den şehre atılan imza!

Cebeci Residence projesinin yüze 90’ı tamamlandı ve Haziran 2018 tarihinde oturum başlayacak.



Mimari, Bölgesel, Görsel, Sosyal ve Ekonomik açıdan mükemmelliği ve yüksek standartları hedefleyen Cebeci Group olarak 2014 yılında Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin dağıtıldığı Sing of the City Awards yarışması’nda devam eden projeler kategorisinde 2014 yılının ‘’En İyi Çok Katlı Konut Projesi’’ödülünü almış olan projenin %90’ı tamamlanmış olup, Haziran 2018 tarihinde oturumun başlaması planlanmaktadır.

 

Tüm dairelerden,Pendik Sahili'nde yer alan Marina ile Pendik Tersanesi manzarasına hakim olmakla birlikte, Marina ve Pendik tersanesi arasında hayata geçirilecek olan Su Sporları adaları manzarası da projeye değer katmaktadır.

 

Eşsiz ve mükemmel mimarisi ile AVM’yi bir asansör uzağınıza getiren çarşısı,marka mağazaları, banka, fastfood ,cafe ve restaurantlarıyla Pendik Bölgesinin Sosyal ve Ticaret hayatının da merkezi olmaya aday proje 5075 metrekare arsa üzerine 31 bin 500 metrekare inşaat alanının 14 bin 500 metrekaresi konut,10 bin metrekaresi ticari olarak üzere projelendirilen Cebeci Residence 2 Blok,89 adet konut, home ofis (Stüdyo, 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 ,   5 +1 , Loft seçenekleri) ve 33 adet bağımsız ticari alandan oluşmaktadır. 

 

Cebeci Group'un yüksek vizyonuyla hayat geçirilen Cebeci Residence Pendik, hem iç hem dış mimaride kullandığı yenilikçi tasarımlarıyla akıllı ev mükemmelliğini hayatınızın öznesi haline getirmektedir.

 

TSE ve Deprem Yönetmeliği’ne, zemin etüdlerine uygun, radyal temel sistem ve tüm malzemeler TSE standartlarındadır.

 

Dış cephe taşyünü ısı yalıtım ve seramik kaplama ve ,pencereler iklim kontrollü ısıcamlıdır. Her blokta (yolcu,yük,çöp ve yedek olmak üzere) 3 asansör mevcuttur.

 

Tüm dairelerde doğalgaz yakıtlı merkezi sistem ile ısınma ve sıcak su sağlanacak olup,konutlar yerden ısınma ile ısıtılacakır .Elektrik kesintisilerine karşı jeneratör konulacak olup tüm daire içlerine,ortak alanlara,otopark ve bahçe aydınlatmalarına enerji sağlanacaktır.

 

Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 dakika, hızlı trene 1 dakika, metro  E-5’e 3 dakika, Marmara Hastanesine 5 dakika, İDO ‘ya 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

 

Peyzajı ve ışıklandırması ve sosyal donatılarıyla da bölgede özel bir yeri olan Cebeci Residence projesinde,havuz,çocuk parkı, kreş,vitamin bar, sauna, SPA ve fitness salonu gibi spor ve sosyal yaşam alanları yer alıyor. Bölgeye imzasını atacak projede siz de yerinizi almak istemez misiniz? 

 

http://www.cebeciresidencependik.com/


Geri Dön