25 / 04 / 2024

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.



ÇEDBİK etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

2 Aralık 2020 Salı günü saat 15:00'te Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' konusunu detaylıca inceleyecek.

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen etkinlik online şekilde ZOOM platformu üzerinden gerçekleştirilecek. 

Sunumun konusu şu şekilde: 

Yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusu, yeşil binalar odaklı karbon emisyonları ve doğal kaynakların tüketiminin azaltılması hedeflerinin yanında döngüsel ekonomiye geçme çabalarının bir sonucu olarak hızla gelişiyor. 

Bu gelişmeler AB tarafında politikalarla desteklenirken piyasa dinamikleri de kendi çözümlerini sunmak için çabalıyor. 

'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' etkinliğinde; Green Deal, Sınırda karbon vergisi, Sıfır karbon yapılar, Level(s) Bina Değerlendirme Sistemi, Çevresel Ürün Beyanları (EPD), Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi (LCA), Digital CE Marking, Yeşil Satınalma (GPP) ve BIM gibi konulardaki en son gelişmeler, bu gelişmelerin ortaya çıkaracağı risk ve fırsatlar değerlendirilecek. 


Geri Dön