16 / 04 / 2024

CeIalettin Güvenç TOKİ kura çekilişine katıldı!

CeIalettin Güvenç TOKİ kura çekilişine katıldı!

Valilik döneminden bu yana TOKİ ile Şanlıurfa'da esnaf, işçi, STK üyeleri ve memurlar için konut yapımının girişimlerini ve müzakerelerini sürdüren Başkan Güvenç konferans Salonunda düzenlenen kura törenine katıldı




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı CeIalettin Güvenç;  TOKİ  tarafından Maşuk Bölgesinde temeli atılan 2 bin 935 konut için düzenlenen kura çekimine katıldı. 

Valilik döneminden bu yana TOKİ ile Şanlıurfa'da esnaf, işçi, STK üyeleri ve memurlar için konut yapımının girişimlerini ve müzakerelerini sürdüren Başkan Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen kura törenine katılarak, konutlara başvuran vatandaşların sevincine ortak oldu. Kura öncesinde salonda toplanan katılımcılara hitap eden Başkan Güvenç, TOKİ ile yaptığı müzakereler ve girişimler neticesinde TOKİ'den yüzde 4'lıik indirim sağladığını ve 2 +1 dairelerde 120 olan taksit sayısını 204'e çıkardıklarını ifade etti. Ayrıca salona kura için gelen konuklara müjde veren Başkan Güvenç, taksit ödemeye anahtar tesliminden sonra başlayacaklarını söyledi. TOKİ tarafından Şanlıurfa'ya toplamda 15 binin üzerinde konut yapıldığını belirten Başkan Güvenç, "Önceden yüksek fiyatlar nedeniyle vatandaşlarımız istediği ücrete ev satın alamıyordu. 

Şuanda devletin yani TOKİ'nin yaptığı ucuz evlerle vatandaşlarımız daha ucuza ev sahibi oluyor. Bu gün bu ülkeye ve ülke büyüklerine yapılan saldırılar var ise halka sağlanan bu imkanlardan dolayıdır. 

AK Parti hükümetleriyle gelecek nesiller sizlere sunulan imkanların daha iyisiyle yaşayacaklardır. Hedefimiz bütün Ortadoğuya Barışı, Kardeşliği, demokrasi getirmektir" dedi. 

"Türkiye'de yaşayan herkes birinci sınıf vatandaştır ve bu toprakların asli sahibidir" diyen Başkan Güvenç, "Hiç korkmadan çalışıyoruz, gelecek bizim olacak, çocuklarımızın olacaktır. Çocuklarımız daha güzel, zengin ve daha gelişmiş bir Ülkede yaşayacaklar. Bizim gücümüz millet, bizim sizin duanızdan başka gücümüz yok, bizim sandıktan başka gücümüz yok. Vatandaşlarımız için durmadan çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ediyorum. 

Herkese hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altım ise, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Başkan Güvenç'e teşekkür etti. Altım, "Bugün hayallerimizdeki evin kurasının gerçekleşeceği gündür. Sizlerle sevinçlerinizi paylaşıyorum" diye konuştu,



Sabah 67. yıl


Geri Dön