28 / 03 / 2024

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Mersin’in Gülnar İlçesi, Akdeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen projenin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, hak sahibi olan 198 kişinin konutları kura çekilişi ile belirlendi. Kura töreni bugün Gülnar Kültür Merkezi’nde Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Konutları belirlenen vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Senelerdir ev sahibi olma hayaliyle yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, hayallerinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yatay mimari konseptiyle inşa edilen projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 137’si 2 oda 1 salon, 61’i ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı.

Geleneksel mimarinin modern mimariyle sentezlendiği  TOKİ  Mersin Gülnar projesinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, taş kemer formlu blok girişleri, söveler, kat silmeleri, geniş balkon ve pencereler kullanıldı.


Geri Dön