23 / 04 / 2024

Çekmeköy Belediye Meclisi'nde 2017 bütçesi görüşüldü!

Çekmeköy Belediye Meclisi'nde 2017 bütçesi görüşüldü!

Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi beş gün boyunca devam edecek. Bütçe planlamasının yapılacağı Ekim Meclisi’nin ilk gününde ağırlıklı olarak eğitim konuşuldu.




Çekmeköy Belediyesi olağan Ekim Meclisi birinci birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün Başkanlığı’nda toplandı. Ekim meclisinde dokuz gündem maddesi komisyonlara sevk edildi. Beş gün boyunca devam edecek olan mecliste Çekmeköy Belediyesi 2017 bütçe planlaması görüşülecek.


Meclis 1. oturumunda ilçedeki eğitim faaliyetleri ve okullar üzerine konuşuldu. Çekmeköy’ü eğitim vadisi haline getirebilmek adına yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar üzerine istişareler yapıldı. Taşdelen bölgesine okul yapılabilmesi muhtemel arsaların değerlendirilmesi ve önümüzdeki meclislerde bu alanların tavsiyeler üzerine yeniden görüşmeler yapılması konusunda ortak karar alındı.


Mecliste yer alan AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri Muharrem ayı vesilesi ile birlik beraberlik mesajı vererek bu ay içinde yapılacak olan ibadetlerin kabul ve makbul olması temennisinde bulundu. 



Çekmeköy Belediyesi



Geri Dön