23 / 04 / 2024

Çekmeköy Belediye Meclisi toplantıları

Çekmeköy Belediye Meclisi toplantıları

Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi beş gün boyunca devam edecek. Bütçe planlamasının yapılacağı Ekim Meclisi’nin ilk gününde ağırlıklı olarak eğitim konuşuldu.

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Çekmeköy'de 7 bin metrekarelik arazi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Çekmeköy Ömerli'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Çekmeköy'de 23 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Hamidiye Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Çekmeköy Belediye Meclisi toplantıları Haberi

Çekmeköy Belediye Meclisi toplantıları


Çekmeköy Belediyesi olağan Ekim Meclisi birinci birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün Başkanlığı’nda toplandı. Ekim meclisinde dokuz gündem maddesi komisyonlara sevk edildi. Beş gün boyunca devam edecek olan mecliste Çekmeköy Belediyesi 2017 bütçe planlaması görüşülecek.


Meclis 1. oturumunda ilçedeki eğitim faaliyetleri ve okullar üzerine konuşuldu. Çekmeköy’ü eğitim vadisi haline getirebilmek adına yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar üzerine istişareler yapıldı. Taşdelen bölgesine okul yapılabilmesi muhtemel arsaların değerlendirilmesi ve önümüzdeki meclislerde bu alanların tavsiyeler üzerine yeniden görüşmeler yapılması konusunda ortak karar alındı.


Mecliste yer alan AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri Muharrem ayı vesilesi ile birlik beraberlik mesajı vererek bu ay içinde yapılacak olan ibadetlerin kabul ve makbul olması temennisinde bulundu. 



Çekmeköy...