25 / 04 / 2024

Çekmeköy Belediyesi kamu kurumlarına araçlarını teslim etti!

Çekmeköy Belediyesi kamu kurumlarına araçlarını teslim etti!

Çekmeköy Belediyesi tarafından kamu kurumlarına tahsis edilen araçlardan 1 tanesi Çekmeköy Kaymakamlığı’na, 7 tanesi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, 1 tanesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, 1 tanesi de İlçe Müftülüğü’ne teslim edildi.



Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş ve belediye başkan yardımcılarının katıldığı törende anahtarlar kurum temsilcilerine takdim edildi.


Çekmeköy Belediyesi tarafından hazırlanan araçlardan; 1 tanesi Çekmeköy Kaymakamlığı’na,  7 tanesi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, 1 tanesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne,  1 tanesi de İlçe Müftülüğü’ne teslim edildi.


Törende konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Devletin tüm kurumları iyi hizmet ettiği sürece şehrimiz daha da kalkınacak ve güzelleşecek. Kamu kurumlarımızın daha iyi hizmet edebilmesi için belediye olarak elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Bugün burada huzurumuz için canlarını ortaya koyan emniyet teşkilatı mensuplarımız da var. Bu vesile ile geçtiğimiz günlerde şehit olan  polislerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim bizleri de onların şefaatine nail etsin. Gidecek başka yerimiz yok. Bu şehir, bu ülke bizim. Birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Yaşamaya devam edeceğiz,” dedi.


Son olarak söz alan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da konuşmasında ilçe içindeki kurumların birbiri ile olan güçlü bağına dikkat çekerek şunları söyledi: “ Biz burada bir aile sıcaklığı ve anlayışı içinde hizmet ediyoruz. Kurumların araç gereç ihtiyaçlarının karşılanması daha iyi hizmet için çok önemli. Bunun gibi birçok kuruma destek olan belediyemizin bu hizmetlerinin bilinmesini istedim. Tüm kurumlarımıza hayırlı olsun. Hayırlı işlere vesile olsun. İnsanlarımızın ilçemizde huzurla birlik içinde yaşamasını diliyorum.”


Çekmeköy Belediyesi


Geri Dön