28 / 03 / 2024

Çekmeköy Glow3'te ev alana tatil hediye!

Çekmeköy Glow3'te ev alana tatil hediye!

Firma: MOM Yapı

Proje: Glow 3

MOM Yapı, Çekmeköy’de bulunan projesi GLOW3’ten konut alanlara unutulmayacak bir tatil sunuyor. GLOW3’ün eşsiz ortamına katılanlar yeni evlerini, Baltık ülkeleri, Prag ya da Ege-Adriyatik’teki muhteşem tatillerden birinde kutlayacak...



Konforun mimari estetikle buluştuğu yaşam alanı GLOW3’ün mimarı MOM Yapı’dan alacağınız konut, muhteşem fırsatları da beraberinde getiriyor. GLOW3’ün yeni sakinleri, sadece yaşam alanı konforuna değil, birbirinden harika tatil olanaklarına da sahip oluyor.


Nisan ayı içinde GLOW3’ten konut almak isteyenler, unutamayacakları bir tatilin biletini de almış oluyor. 2 kişilik ve her konut tipi için farklı tatil seçeneklerine sahip kampanya kapsamında, 1 + 1 daire alanlar 4 gün 3 gecelik Prag tatili, 2 +1 ve 3 +1 daire alanlar Finlandiya, Letonya, Estonya, Litvanya’yı kapsayan 7 gecelik Baltık başkentleri tatili, 4 + 1 daire satın alanlar ise 8 günlük İstanbul hareketli gemiyle Ege – Adriyatik tatili kazanıyor. MOM Yapı’nın bu benzersiz kampanyası, yeni evini harika bir tatille kutlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


GLOW3: Konforlu bir yaşamın merkezi


Sosyal yaşam olanaklarıyla dikkat çeken GLOW3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası GLOW3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.


Lokasyonu itibariyle de birçok ulaşım olanağına sahip olan GLOW3, Şile Otobanı’na ve yapımı hızla devam eden Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde.


MOM Yapı sunduğu fırsatlar ve kampanyalarıyla sakinlerinin yaşamına kalite katıyor.


projeye sor



Geri Dön