26 / 04 / 2024

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.



 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’nde inşa ettiği spor parkı yapılan bir törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Spor parkının açılış programına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Nişantepe Mahalle Muhtarı Yakup Baydar ve davetliler katıldı.

 
Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Parkın açılış töreninde katılımcılara hitap eden Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz “ Parkımız, ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun. Bu parktan mahalle halkımızın yanısıra Emlak Konut İlk ve Ortaokulu, Nişantepe İlk ve Ortaokulumuzda faydalanacak. Bu güzel parkın yapımıda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün Nişantepe Mahallemiz, oturmak için, gezmek için, yaşayabilmek için en değerli mahallelerden bir tanesi oldu. Böyle güzel bir mahalleye, böyle güzel bir parkımız da helali hoş olsun. Parkımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun,” diye konuştu.
 

Nişantepe Mahallesi’ne inşa edilen Spor Parkı’nda 1 futbol sahası,2 Basketbol sahası ve egzersiz aletleri yer alıyor. 

 


Geri Dön