24 / 04 / 2024

Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi Ali Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Aralık'ta kuruldu



Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Ali Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi iş konusu;Bilumum su taşımacılığı,kuyular açmak,nakliye işleri yapmak arıtma tesisleri kurmak ve işletmek. Gayrimenkul alım satımı, kiralanması. Amaçları gerçekleştirmek için gerekli gayrimenkullere sahip olabilir bunları tamir veya yeniden inşa edebilir kullanabilir ve gayrimenkullerini satabilir veya kiraya verebilir işlerini yapabilmek için her türlü teminat alabilir ve verebilir gayrimenkul ipoteği alabilir veya gayrimenkullerini ipotek edebilir ezcümle her türlü aynı tasarruflarda bulunabilir. Hakiki ve hükmi şahıslar ile bankalardan her türlü borçlanma yoluyla kaynak sağlayabilir. ve 28.6.2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılıolan diğer işler.



Geri Dön