26 / 04 / 2024

Çelik Yapı proje koordinatörü arıyor!

Çelik Yapı proje koordinatörü arıyor!

Çelik Yapı başta olmak üzere sektörde bir çok firma inşaat mühendisi, mimar ve satış pazarlama elemanı arıyor



Çelik Yapı proje koordinatörü arıyor
Çelik Yapı proje koordinatörü, şantiye şefi, saha mühendisi, statik hesap mühendisi, teknik ofis mühendisi, kalite yönetim mühendisi, iş güvenliği mühendisi ve muhasebe sorumlusu arıyor. Aranan mühendislerin üniversitelerin inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun olmaları isteniyor.
[email protected]
Faks : 0212 275 28 29
 

Mekan Tasarım ve Proje İnşaat satış pazarlama temsilcisi arıyor
Mekan Tasarım ve Proje İnşaat, satış pazarlama konusunda deneyimli, tercihen seramik sektöründe çalışmış, İstanbul’daki inşaat portföyüne sahip satış pazarlama temsilcisi arıyor.
www.kariyer.net
785 004

Ezaş Eczane Dizayn, iç mimar arıyor
3D Max, Autocad, Photoshop ve MS Office programlarını iyi bilen, en az 2 yıl deneyimli, tercihen Avrupa yakasında ikamet eden, malzeme detay bilgisi olan, tasarım tarafı kuvvetli, askerliğini yapmış iç mimar aranıyor.
www.kariyer.net
794 497

Betonsar makine mühendisi arıyor
İzmir’de görev yapmak üzere üniversitelerin makine mühendisliği bölümünden mezun, minimum 4 yıl iş tecrübesi olan, 30-35 yaşlarında, askerliğin yapmış, saç malzemesi işlenmesi ve talaşlı imalat konusunda deneyimli, özel kaynaklı konstrüksiyon imalatında deneyimli, üretim-planlama-sevkiyatta tecrübeli makine mühendisi aranıyor.
www.kariyer.net
781 079

Özver İnşaat muhasebe elemanı arıyor
Ankara Beysukent merkez ofisinde görevlendirilecek muhasebecinin SMMM ruhsatı olması, inşaat işlerinde tecrübeli, askerliği tamamlamış, muhasebe paket programlarına hakim, esnek çalışma saatlerine uyumlu, analitik düşünce gücene sahip ve en az 10 yıl deneyimli olması gerekiyor.
www.kariyer.net
783 822

Remax Mega gayrimenkul danışmanı arıyor
Remax Mega insan ilişkilerinde başarılı, iç motivasyonu yüksek, satış ve pazarlama konusunda deneyimli, dinamik, gayrimenkul sektörüne ilgi duyan danışmanlar arıyor.
www.kariyer.net
741754

Gayrimenkul danışmanları aranıyor
İzmir’de görev almak üzere kurumsal bir çatı altında çalışmak isteyen, çalışma saatlerini ve kazancını kendisinin belirleyeceği gayrimenkul danışmanları arıyor.
www.kariyer.net
788115

Ayfa İnşaat İdari işler ve satınalma sorumlusu arıyor
Ayfa İnşaat, sektörde en az 3 yıllık deneyim sahibi, 35 yaşını aşmamış, askerliğin tamamlamış, resmi taahhaüt işlerinde çalışmış, resmi kurum ve kuruluşlarla ilgili işleri takip edip yönetebilecek, idari-mali ve satın alma işlerini yürütecek bay eleman arıyor.
www.kariyer.net
795 648

Fırat İnşaat şantiye şefi arıyor
Fırat İnşaat endüstri, inşaat ve makine mühendisliği bölümlerinden mezun, en az 5 yıllık tecrübeye sahip, altyapı işlerin deneyimli, kesin hesap, hak ediş, keşif ve metraj hazırlama konularında deneyimli şantiye şefi arıyor.

Aranan şantiye şefi akaryakıt ve doğalgaz boru hattı projelerinde faaliyet gösteren firmanın Türkiye genelindeki şantiyelerinde görevlendirilecek.
www.kariyer.net
797182

Perda, İç mimar arıyor
Ofis mobilyaları üreten bir firma için üniversitelerin iç mimarlık bölümlerinden mezun, mobilya tasarımı konusunda 5 yıllık deneyim sahibi, projelendirme ve fiyat teklifi hazırlayabilen iç mimar aranıyor.
www.kariyer.net
785 250

Mitaş şantiye mühendisi ve şefi arıyor
Enerji sektöründe faaliyet gösteren firma için üniversitelerin elektrik, inşaat, makine mühendisliği bölümlerinden mezun, enerji iletim hattı projelerinden az 5 yıllık deneyim sahibi şantiye şefleri aranıyor.
Aranan şantiye mühendislerinin de en az 2 yıllık şantiye tecrübesine sahip olması gerekiyor.
[email protected]
Faks : 0312 296 29 99

Propa İnşaat satış ve pazarlama elemanları arıyor
Propa İnşaat Kartal’da devam eden rezidans projesinde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyor. Adayların konut satış ve pazarlamasında deneyimli olması, müşterilere ofiste tanıtım yapabilmesi, satış işlemlerini takip ederek tamamlayabilmesi, titiz, dinamik, disiplinli ve insan ilişkilerinde başarılı olması gerekiyor.
Faks: 0212 347 03 41
[email protected]

Remax Efor gayrimenkul danışmanı arıyor
Remax Mega insan ilişkilerinde başarılı, iç motivasyonu yüksek, satış ve pazarlama konusunda deneyimli, kendi işinin patronu olmak isteyen gayrimenkul danışmanlarını takım arkadaşı görmek istiyor.
Tel :0216 463 13 14
Faks : 0216 416 72 22

Sosmax site müdürleri arıyor
Sosmax, Bahçeşehir Ispartakule’de görevlendirilmek üzere site müdürleri, danışma görevlileri, halkla ilişkiler uzmanları, muhasebe personelleri, spor ve fitness hocaları arıyor.
Tel : 0212 351 26 45
Faks : 0212 310 24 21
[email protected]

TR Yapı inşaat teknikeri arıyor
TR Yapı ince yapı ve metal işleri tecrübeli inşaat teknikeri arıyor.
[email protected]

İstanbul SMD genç mimar arıyor
İstanbul Serbest Mimarlar Derneği genç mimar arıyor. Deneğin sekreteryasında görevlendirilmek üzere aranan mimarın web editörlüğü, sergi konferans, katalog çalışmalarını yürütmesi, Türkçe ve İngilizce’yi etkin olarak kullanması ve office programlarına hakim olması gerekiyor.
Adres : Miralay Şefikbey Sokak No 13/2 Gümüşsuyu Taksim/ İstanbul
[email protected]

Hitit Holding ince işler dizayn mimarı arıyor
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmanın şantiyelerinde istihdam edilmek üzere dizayn ofis mimarı aranıyor. Üniversitelerin mimarlık bölümünden mezun, toplu konut yapım projelerinde benzer pozisyonlarda en az 5 yıllık deneyime sahip, ince işler şefine bağlı olarak çalışacak takım arkadaşları aranıyor.
www.kariyer.net
780707

Hidro Dizayn inşaat mühendisi arıyor
Hidro Dizayn merkez ofis planlamaları, Gölet, HES ve baraj tesislerinin planlama ve fizibilite aşamalarında tecrübeli inşaat mühendisi arıyor.
Faks: 0312 473 41 90
[email protected]

Alacalı Beton, inşaat mühendisi arıyor
Alacalı Beton, Elazığ, Muş ve Van’daki şantiyelerde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor. Şantiye şeflerinin inşaat mühendisi veya mimar olmalarını isteyen firma, 5 yıl tecrübe, okul-konut ve hastane şantiyelerinde de deneyimi tercih ediyor.
Faks: 0212 446 34 53
[email protected]

Özkar Grup makine mühendisi arıyor
Özkar Grup KOKİ  Ankara  İncek Konutları şantiyesinde görevlendirilmek üzere makine mühendisi ve teknikerler arıyor.
[email protected]
www.ozkar.net

Nurus proje sorumlusu aranıyor
Yeni yatırımlar ve gelişen organizasyonlar için proje sorumlusu aranıyor. Aranan takım arkadaşlarının üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı veya orman endüstri mühendisliğinden mezun olmaları gerekiyor.
www.kariyer.net

Yeni Yapı İnşaat makine mühendisi arıyor
Halkalı’da yapımı üstlenilen Küçükçekmece Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında çalışmak üzere mekanik tesisat konusunda en az 10 yıl deneyimli, otel, AVM ve kongre merkezi işlerinde tecrübeli, Avrupa yakasında ikamet eden makine mühendisi aranıyor.
[email protected]
[email protected]

İnşaat mühendisi aranıyor
Ağrı merkez sulama inşaatı şantiyesinde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi, inşaat teknikeri, harita mühendisi ve teknikeri, jeoloji mühendisi ve makine mühendisi aranıyor
[email protected]
[email protected]

ADV Kule Vinç, satış ve teknik servis mühendisi arıyor
ADV Kule Vinç, sektörde tecrübesi olan makine ve elektrik mühendisliği bölümlerinden mezun takım arkadaşları arıyor.
[email protected]
Ekşioğlu Yapı bayan muhasebe elemanı arıyor
Microsoft Office ve Logo Go programlarını ileri düzeyde bilen, muhasebe ve inşaat sektörlerinde tecrübeli, 35 yaşına aşmamış, Anadolu yakasında ikamet eden, Cumartesi günleri çalışabilecek bayan muhasebe elemanı aranıyor.
Faks : 0216 474 29 01
[email protected]

Emsaş inşaat yönetici asistanı arıyor
Beş yıl şirket üst düzey yönetici asistanlığında tecrübeli, iyi derecede konuşma, yazma, okuma İngilizce bilgisine sahip, üniversite mezunu asistan aranıyor.
Tel : 0216 417 00 82
Faks : 0216 388 12 98
[email protected]
 

Hüseyin Belibğalı/emlakkulisi.com  


Geri Dön